24 november 2023
Nieuws

Kerstvakantie activiteiten Utrecht

Kerstvakantie in Utrecht

Dit jaar valt de kerstvakantie van regio midden, waaronder Utrecht, van zaterdag 23 december 2023 tot zondag 7 januari 2024. De kerstvakantie is natuurlijk bij uitstek het moment om een leuk uitje te plannen met het gezin. De kinderen zijn vrij en met een beetje geluk de ouders ook. En hoewel we natuurlijk altijd hopen op een witte kerst is de kans op sleeën, schaatsen en sneeuwpoppen helaas niet heel groot. Het is daarom slim om alvast jouw binnenactiviteiten te plannen. Weer of geen weer, altijd goed!

Gezinsuitjes met kerst in Utrecht

Speciaal voor de kerstvakantie hebben we bij The Team Building in Utrecht een aantal gezinsuitjes bedacht. Zowel volwassen gezinnen als gezinnen met kids vanaf 8 jaar zijn hier van harte welkom tijdens de feestdagen. Vanaf 8 jaar is onze escaperoom De Verzetsgroep met het gezin te spelen en The Diamond Heist zijn gezinnen met kids vanaf 10 jaar welkom. Op onze kartbaan kunnen kinderen vanaf 10 jaar rijden met hun ouders samen, het spel is aangepast qua veiligheid en gameplay. Speciaal voor de kerstvakantie is het tijdelijk mogelijk om op elke dag en tijd karten met kids te boeken; dus niet alleen op woensdag en zondag. Vanaf 14 jaar is iedereen ook welkom om met de reguliere kartgames van House of Karts mee te rijden

Volwassen groepen

Bijlwerpen is voor iedereen boven de 18 toegankelijk en onze beiden escape rooms zijn ook bij uitstek geschikt voor groepen volwassenen. Bij het kartspel House of Karts rijdt je altijd exclusief met volwassenen, er zullen nooit kids onder de 14 in jouw game meerijden. Je op onze electrische driftkarts en moet het meeste aantal punten zien te verzamelen. Anders bij regulier karten gaat het niet om de snelste rondetijd. Het is juist daarom super leuk voor moeders van 60, opa’s van 70 en je kleine zusje zou er zo maar eens vandoor kunnen gaan met de eerste plaats.

Vakantiedeal kortingsactie

En het leukste is; we hebben voor jullie ook nog een bijzondere winterdeal tijdens de kerstvakantie! Voor slechts 39,99 kan je bij ons twee activiteiten beleven plus bittergarnituur. Kies je twee favorieten (dubbelen mag!) uit escapen, bijlwerpen en karten.

Op onze locatie kan je voor of na je activiteit genieten van een lekker hapje en drankje. We hebben zelfs heerlijke chocolademelk gemaakt van opgeschuimde melk en échte chocolade, natuurlijk met slagroom.

We hanteren een aangepast schema en zorgen voor extra gezelligheid!

Openingstijden kerstvakantie The Team Building

 • Zaterdagavond 23 december
  • Alle activiteiten open, ook familiekarten op zaterdag
 • Kerstavond zondag 24 december
  • Open tussen 12:00 en 18:00
 • 2e kerstdag maandag 25 december
  • Extra geopend van 10:00 tot 15:00
 • Dinsdag 26 december
  • Open van 12:00 tot 21:00
 • Woensdag 27 december
  • Open van 12:00 tot 21:00
 • Donderdag 28 december
  • Open van 10:30 tot 23:00
 • Vrijdag 29 december
  • Open van 10:30 tot 23:00
 • Zaterdag 30 december
  • Alle activiteiten open, ook familiekarten op zaterdag
 • Zondag 31 januari
  • Open van 10:30 tot 16:30
 • Maandag 1 januari
  • Gesloten
 • Dinsdag 2 januari
  • Open van 12:00 tot 21:00
 • Woensdag 3 januari
  • Open van 12:00 tot 21:00
 • Donderdag 4 januari
  • Open van 10:30 tot 23:00
 • Vrijdag 5 januari
  • Open van 10:30 tot 23:00
 • Zaterdag 6 januari
  • Alle activiteiten open, ook familiekarten op zaterdag
 • Zondag 7 januari
  • Open van 10:30 tot 18:00

Via onze boekingssoftware kan je eenvoudig online zien wat er nog beschikbaar is op jullie favoriete tijdstip. Binnen 1 uur kan je niet langer online reserveren, maar zijn er soms nog wel mogelijkheden. Bel of whatsapp ons op 0302901738 en we kijken waar we jullie in kunnen plannen.

Fijne feestdagen!