15 december 2023
Geen categorie

House of Karts wordt Fusion Drift!

In ruim twee jaar heeft House of Karts al een flinke naam opgebouwd in Nederland. Bij The Team Building in Utrecht is de eerste locatie in 2021 geopend voor het publiek en sindsdien hebben we al tienduizenden mensen blij gemaakt met deze real life driftgame. Men vergelijkt het wel eens met karten, maar het gaat daarnaast vooral om de interactie, de behendigheid en tactiek.

Nu House of Karts ook internationaal gaat openen is er gekozen voor een nieuwe naam; Fusion Drift. Fusion Drift staat voor het bij elkaar komen van de werelden van gaming en driften. Het spel kent dezelfde power-ups en regels, maar zit in een nieuw jasje. Je zal er tijdens jouw boeking dus niet veel van merken, maar in de toekomst kan je ons het beste vinden onder Fusion Drift.