Naar hoofdinhoud
/ Activiteiten / Escape rooms Utrecht

Escape rooms Utrecht

9,1

57+ reviews

8,6

350+ reviews

4.5/5

540+ reviews

8,1

100+ reviews


Onze escape rooms

Escapen bij The Team Building

The Team Building is de grootste locatie van Utrecht voor jouw uitje. Geniet met je vrienden, familie of collega’s van deze spannende verhalen. Onze escape rooms zijn door door ons zelf ontworpen en gebouwd, zo geniet je van een unieke ervaring. 

Escape room The Diamond Heist is als Battle kamer te boeken. Zo speel je in 2 groepen tegen tegelijkertijd tegen elkaar. Leuk feitje escape room De Verzetsgroep is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit Amsterdam en speelde zich af in de 2e wereldoorlog.

De escape rooms van The Team Building zijn bekend onder de naam van Escape room Get out of here. Get out of here was er vanaf het begin bij en is uit gegroeid tot dé plek om te escapen in Utrecht. In de afgelopen 5 jaar hebben al meer dan 25.000 personen genoten van onze escape rooms.

Bekijk onze andere activiteiten!

Unieke ervaring bij onze Escape room in Utrecht

The Team Building in Utrecht centrum is dé plek voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje, kinderfeestje en nog veel meer! Bij ons vind je niet het standaard bowling uitje, maar wij bieden unieke ervaringen. The Team Building heeft voor ieder wat wils en bij ons kun je tijdens of na de activiteit ook genieten van een lekker drankje en hapje. In onze lounge met ca. 120 zitplekken kun je gezellig aanschuiven en ook het afhuren van het pand of de lounge behoort tot de mogelijkheden. Onze locatie in Utrecht in centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld onze escape room in Utrecht of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Escape room in Utrecht centrum gezocht? Zoek niet verder!

Bij The Team Building zit je goed als je op zoek bent naar escape rooms in Utrecht. Geniet met je vrienden, familie of collega’s van deze spannende verhalen! De escape rooms op onze locatie in Utrecht zijn door ons zelf ontworpen en gebouwd, waardoor jij kunt genieten van een unieke ervaring.

De escape room De Verzetsgroep is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit Amsterdam dat zich afspeelde in de Tweede Wereldoorlog, super spannend! Ook kun je in The Diamond Heist met 2 groepen tegen elkaar spelen: wie wint de battle? Neem gerust contact met ons op voor het bekijken van de mogelijkheden.

Van alle escape rooms in Utrecht zijn wij de leukste!

Voor jouw uitje, van kinderfeestje tot bedrijfsuitje en van familiedag tot vrijgezellenfeest, zit je bij The Team Building goed! Kies bijvoorbeeld voor een spannende escape room op onze locatie in Utrecht centrum. In de afgelopen 5 jaar hebben al meer dan 25.000 personen genoten van onze escape rooms. Naast onze escape rooms in Utrecht kun je bij ons ook terecht voor Axe Throwing, karten en een heerlijk hapje eten. Wij hebben verschillende borrelsnacks op de menukaart staan en zorgen ervoor dat deze voor jou klaar staan voor, tussen of na de activiteiten. Wanneer je door ons een lunch of diner wilt laten verzorgen, kun je hiervoor minimaal een week van tevoren contact met ons opnemen. Zien we jou snel bij The Team Building in Utrecht?