Naar hoofdinhoud

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

The Team Building:
gegarandeerd een onvergetelijk kinderfeestje!

Wil jij je vriendjes en vriendinnetjes verbazen met een onvergetelijk kinderfeestje? Bij The Team Building zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van kinderfeestjes waar nog lang over nagepraat zal worden! Vanwege ons ruime aanbod activiteiten hebben wij voor iedereen de passende beleving.

Voor en na je activiteit schenken wij onbeperkt limonade en na afloop ontvangen jullie het welbekende zakje chips! Tevens bieden wij de mogelijkheid jullie te ontvangen met een heerlijke verjaardagstaart, blaas jij de kaarsjes allemaal in een keer uit?

Echt in de feeststemming? Maak dan het feestje compleet met de Pizza Party, met onbeperkt pizza’s voor maar € 10,00 per persoon!

Plan direct jouw

Plan direct jouw

The Floor is Lava Jungle

The Floor is Lava is een avontuurlijk en actief spel. Samen met je vrienden moet je in de jungle op zoek naar goudstaven om zo de hoogste toren te bouwen. Maar het andere team heeft de goudstaven door te klimmen en te klauteren goed verstopt en dan mag je de vloer ook nog eens niet raken! Het is dus niet makkelijk… Door het slingeren aan lianen, kruipen langs netten en hangen aan de monkey bars ga jij op zoek, met je team om zoveel mogelijk staven te vinden. In drie rondes ga je gouden, zilveren of bronzen staven verstoppen, verzamelen en uiteindelijk de hoogste toren bouwen! De teams wisselen door zodat je met iedereen speelt.

The Floor is lava als kinderfeestje

The Floor is Lava

vanaf €17,50 p.p.

Een extra leuk kinderfeestje?

Het kinderfeestje bij The Team Building in Utrecht extra speciaal maken door een lekker stukje taart of Pizza party?

Taart: € 3,50 per persoon
Pizza Party Kids: € 10,00 per persoon

Bekend van kidsproof