Naar hoofdinhoud
De plek in Utrecht voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje en uitje!

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Het Kinderfeestje in Utrecht

Jouw kinderfeestje bij The Team Building in Utrecht. De leukste activiteiten op een centrale plek in Utrecht.

Voor en na jouw activiteit krijg je onbeperkt limo en een zakje chips. Het kinderfeestje bij The Team Building in Utrecht extra speciaal maken door een lekker stukje taart of pizzaparty?

Bekijk hier onder onze activiteiten speciaal voor een kinderfeestje.

Plan direct jouw

Plan direct jouw

House of karts voor Kids

Dit is een kinderfeestje om nooit te vergeten. Drift op onze unieke kartbaan door de bochten. Kom met jouw vrienden en vriendinnen (8-14 jaar) driftkarten. Met 8 tot 15 spelers rijden jullie je eigen privé race, waarbij je de meeste punten moet zien te scoren. Op sommige speciale plekken ga je ineens harder, op anderen zet je de rest stil! Overwin jij de baan en jezelf?

race met house of karts kids

House of karts kids

Vanaf 17,50 p.p.
vanaf 4 personen

Eiland Draaikolk

Dit escapespel is een spectaculaire missie speciaal voor kinderen en tieners en gaat over piraten in de VOC tijd. Ideaal voor een kinderfeestje! Het is een escapespel en geen escaperoom. Iedereen is in dezelfde ruimte aanwezig en de kamer gaat niet op slot en je hoeft niet te ontsnappen. Je lost raadsels en puzzels op in teams van maximaal 5 personen per team. Ieder team verovert een stuk onbewoonde eiland, zodra jouw team alle opdrachten heeft voltooid kan je op de centrale kist de teamvlag hijsen. Ouders mogen meekijken, of even lekker ontspannen in onze bar.

Speel Eiland Draaikolk!

Eiland Draaikolk

vanaf 17,- p.p.

The Floor is Lava kids

Ook fantastisch om te spelen met een grote groep is The Floor is Lava. Nee, niet dat ‘voeten-van-de-vloer-spel’ wat je wellicht kent? Wij hebben een eigen spel ontworpen wat zich het beste laat omschrijven als een mix tussen Weerwolven van Wakkerdam en Apenkooien.

In de zee van lava ben je alleen veilig op de lichtgevende eilanden. Spring van eiland naar eiland en probeer erachter te komen wie er bij jou in het team zitten, maar pas op dat je niet in de lava valt! Ouders kunnen meekijken, of lekker ontspannen in de bar.

Speel The Floor is lava kids!

The Floor is Lava Kids

vanaf 17,- p.p.

Een extra leuk kinderfeestje?

Het kinderfeestje bij The Team Building in Utrecht extra speciaal maken door een lekker stukje taart of Pizza party?

Taart: € 3,50 per persoon
Pizza Party: € 9,99 per persoon