Naar hoofdinhoud
/ Vrijgezellenfeest Utrecht

Vrijgezellenfeest Utrecht

2-15 spelers
10 minuten per game

Jouw vrijgezellenfeest in Utrecht centrum bij The Team Building!

Bij The Team Building bieden wij niet het standaard bowling uitje, maar unieke ervaringen! Als jij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest wilt organiseren in Utrecht, zit je bij ons goed. Er is genoeg keuze voor iedereen. En je kunt bij ons tijdens of na je activiteit genieten van een lekker drankje en hapje. Onze locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. We helpen je graag met een programma op maat, zodat we voor jouw vriend of vriendin het perfecte vrijgezellenfeest neerzetten! Je kan zelf de programma’s samenstelling in onze online boekingswidget of bel of whatsapp met ons team.

Voorbeeld vrijgezellenfeest a

Thema: Escapen

Personen: 4-8

 • 15:00-16:30 De Verzetsgroep
 • 16:30-17:30 Drankjes met bittergarnituur

 

Thema: Escapen

Personen: 11-20

 • 15:00-16:30 Groepsescape
 • 16:30-17:30 Drankjes met bittergarnituur

Voorbeeld vrijgezellenfeest b

Thema: Adrenaline

Personen: 4-30

 • 13:00-13:30 Aankomst en welkomstdrankje
 • 13:30-13:45 Karten game 1
 • 13:45-15:15 Borrel 
 • 14:15-14:30 Karten game 2
 • 14:30-15:00 Borrel met bittergarnituur
 • 15:00-16:00 Axe Throwing
 • 16:00-17:00 Borrel

 

 

Voorbeeld vrijgezellenfeestje C

Thema: battle

Personen: 8-16

 • 16:30-18:00 Escape room Battle
 • 18:00-19:00 Uur onbeperkt pizza’s en drankjes
 • 19:00-19:30 Uitleg karten
 • 19:30-19:45 Karten game 1
 • 19:45-21:15 Drankarrangement

Let op: wij hanteren een beleid waarbij maximaal twee alcoholische drankjes mogen worden genuttigd voor of tijdens de activiteiten.

House of Karts Utrecht pitstraat rijders
The Team Building - Bedrijfsuitje

Op zoek naar activiteiten locatie voor jouw vrijgezellenfeest in Utrecht Centrum? ​

Als jij op zoek bent naar een locatie om jouw vrijgezellenfeest te organiseren in Utrecht, dan ben je bij ons aan het juiste adres. The Team Building is een toffe plek waar verschillende activiteiten georganiseerd worden. Zo hebben wij drie escape rooms met spannende verhalen, zodat jij een unieke ervaring beleeft! Ook kun je bij ons bijlwerpen. Axe Throwing is zeker niet alleen gemaakt voor mannen maar voor vrouwen is dit ook een hele leuke activiteit. Vooral om je agressie eruit te gooien. Axe Throwing is overgewaaid uit Amerika en begint hier een echte hit te worden. Axe Throwing is zeker niet alleen geschikt voor mannen maar voor vrouwen is dit ook een hele leuke activiteit. Haal de oermens in je naar boven tijdens jouw vrijgezellenfeest en geniet tijdens het bijlgooien van een hapje en een drankje met je vrienden. Wil je meer informatie of online reserveren? Neem dan contact met ons op. Naast onze escape rooms en het bijlwerpen kun je bij ons ook elektrisch karten. De beste combinatie van karten en een video game vind je bij Fusion Drift. Normaal gesproken draait karten om de snelheid, maar hier draait het om het halen van de meeste punten. Speel tactisch en daag je vrienden uit tijdens je vrijgezellenfeest in Utrecht!

Wij helpen jou je vrijgezellenfeest te organiseren in Utrecht

 Bij The Team Building kun je na je vrijgezellenfeest op onze locatie in Utrecht centrum aanschuiven in onze lounge. Hier zorgen wij voor, na en tijdens je activiteit voor een lekker hapje en drankje. Ook kan de lounge of het gehele pand afgehuurd worden. Onze bar heeft een ruim assortiment aan drankjes en ook bieden wij verschillende drankarrangementen aan van één, anderhalf of twee uur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een drankarrangement voor jouw vrijgezellenfeest? Neem contact op!

Hier mijn vrijgezellenfeest gehad! Het power-up drift-karten is echt een unieke en leuke ervaring! [...] Ook de score kaart die je vlak na de race krijgt is een leuk detail! Daarna real axe throwing, een geweldige activiteit om je innerlijke viking naar voren te brengen. Alles is goed verzorgd en ik ga zeker nog een (paar) keer terug komen! Ook nog even props voor onze hosts! Jullie hebben het uitstekend gedaan! Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!

Robin Lemstra - Google Reviews