Naar hoofdinhoud
/ Activiteiten / Karten Utrecht

drift Karten Utrecht

drift karten bij The Team Building in Utrecht

De beste combinatie van karten en een video game vind je bij Fusion Drift (voorheen: House of Karts). Onze karts zijn speciaal gemaakt om te driften en hebben een interactief stuur. Karten draait normaal gesproken om de snelheid. Niet bij ons. Hier draait het om het behalen van de meeste punten en de beleving. Dat maakt de activiteit geschikt voor iedereen en daarmee de plek om te karten in Utrecht voor ieder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of er even eruit met de familie.  The Team Building is de grootste activiteitenlocatie midden in Utrecht voor jouw uitje. Je kan hier ook escapen, bijlwerpen of een borrel organiseren. 

Het spel en de driftkarts zijn ontwikkeld voor volwassenen, in aangepaste vorm is het ook te spelen door jongere doelgroepen. Kies hieronder voor regulier driften voor volwassenen (14+ EN 1.40m), familiedriften (10+ OF 1.35m) of een kinderfeestje.

Kinderfeestje

Vanaf 10 jaar OF 135 cm 
Inclusief taart en limo
Tijdelijk 27,50 ipv 37,50

Vanaf 14 jaar EN 140cm
Unieke beleving
10 minuten per game

Vanaf 10 jaar OF 135 cm
Uniek familie uitje
10 minuten per game

Unieke beleving
10 minuten per game

Kinderfeestje

Vanaf 10 jaar of 135 cm 
Uniek kinderfeestje
10 minuten per game

Vanaf 10 jaar of 135 cm
Met de hele familie
10 minuten per game

Wat doe je bij Fusion Drift (voorheen: house of karts)?

Bereid je alvast goed voor en bekijk hoe je punten haalt; degene met de meeste punten wint! PS: we hebben nu een extra item er bij, de bom! Ontdek alvast wat de regels zijn om deel te nemen en hoe een game eruit ziet.

Bekend van de TV en social media!

Dit karten is zooooo geniaal en leuk, dat MOET je meegemaakt hebben. De karts driften soepel over de baan, en de power ups pakken en afschieten werkt perfect!!!
De adrenaline als je de pits in rijd is net zo hoog als in normale karts…BIZAR LEUK.

5/5

Mario Collignon | Google review | mei ’23

Ziggo Sport Race Cafe | Robert Doornbos, Renger van der Zande, Rob Kamphues en Rob van Gameren | maart ’23

Heel bijzonder! Ik verwachtte normaal karten, maar de speciale elektrische karts driften vanzelf, en gecombineerd met de power ups maakt het het wel en unieke ervaring. Ik ben keihard ingemaakt, maar heb me kostelijk vermaakt..”

5/5

Tim Falken | Google review | februari ’23

Bekijk ook onze andere activiteiten!