Over ons

The Team Building is eind 2018 ontstaan door een fusie tussen Escaperoom Get out of here en The Loophole. Beide bedrijven zijn dan al een aantal jaar succesvol in de leisure-industrie. Na het gezamenlijk organiseren van een zeer succesvol ‘Festival de Escapade’ was er een verlangen naar meer. Konden we samen op 1 locatie verdergaan om zo hét activiteitencentrum van Utrecht te worden? Een ambitieus plan werd werkelijkheid.

Op 1 maart 2019 ontvingen we de sleutel van ons nieuwe pand met maar liefst 1200m2 oppervlakte. De locatie? Centraal gelegen achter de Jaarbeurs in Utrecht, boven de kelder (van 800m2) van Get out of here. De grote verbouwing begon en The Team Building werd van alle gemakken voorzien; een prachtige lounge met bar en natuurlijk de allerleukste activiteiten. Inmiddels is het dé plek voor waar je kan verbinden.

“Onze passie? Jou een onvergetelijke tijd bezorgen!”

Online

Sinds begin 2019 hebben we helaas onze deuren het meerendeel van de tijd gesloten moeten houden vanwege de COVID-19 pandemie. Het zit in onze aard om daar creatief mee om te gaan en we hebben ons omgeschoold tot online developers, warehouse medewerkers en business consultants. Inmiddels hebben we een aantal hele gave online escape rooms op onze naam staan, zowel voor thuisspelers, bedrijfsuitjes als ook helemaal op maat gemaakt.

Team

Wij zijn ontzettend dankbaar en trots op alle toppers die zich elke dag inzetten om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Door onze nieuwe samenwerking en uitbreiding hebben we ons team kunnen vergroten naar meer dan 40 medewerkers. Samen met hen genieten we van alle toffe resultaten die we mogen bereiken, of deze nou groot of klein zijn. Zonder deze fantastische mensen waren we niet zo ver gekomen!

Ook onderdeel worden van ons team? Kijk bij onze vacatures!

“Zonder deze fantastische mensen waren we niet zo ver gekomen!”

Activiteiten

Iedereen is uniek en verschilt van mening over wat hij/zij leuk vindt. Daarom hebben we bij The Team Building een heel divers aanbod van activiteiten. Zo zijn er verschillende escaperooms, of kun je je tijdens axe throwing als een echt oermens voelen. Een actueel overzicht van al onze activiteiten vind je hier.

”Je kan bij ons verschillende escape rooms spelen, maar je ook afreageren met axe throwing en jezelf uitdagen tijdens een game House of Karts.”

Custom Serious Game

Het inzetten van ‘serious games’ is een leuke en effectieve invulling van een training of ‘onboarding’ en zorgt voor een leerzame en onvergetelijke tijd. The Team Building heeft veel ervaring met het ontwikkelen van speciale ‘serious games’ naar jouw wens. Wij ondersteunen je graag van ontwerp tot uitvoering!