Naar hoofdinhoud
De plek in Utrecht voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje en uitje!
Vacature The Team Building Utrecht

Werken bij The Team Building

Geschiedenis

The Team Building is begin 2019 ontstaan door een fusie tussen Escaperoom Get out of here en Escaperoom The Loophole. Na het samen organiseren van een succesvolle eerste editie van Festival de Escapade smaakte de samenwerking naar meer.

Ambitie

The Team Building staat voor plezier en optimisme, groei en persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid, collegialiteit en kwaliteit. Onze missie is Connecting People Through Games. Wij hebben ambitie om qua bezetting, aanbod en locaties de komende jaren door te groeien.

2021

Inmiddels zijn we de grootste escape room van de provincie Utrecht en bieden we daarnaast nog veel meer activiteiten aan zoals Karten, Axe Throwing, The Floor is Lava en online escape rooms. Per uur kunnen we ca. 175 gasten vermaken. De gezellige bar biedt de ruimte om achteraf nog even lekker na te praten met een hapje en drankje.

Team

Ons team bestaat enerzijds uit toppers op de vloer en anderzijds uit teamspelers op ons HQ. We zijn momenteel met ca. 30 personen met diverse achtergronden.

Word jij part of the team?

Bij onze ambitie hoort ook continue groei en daarom hebben we diverse vacatures in Utrecht open staan.

Join ons team op de vloer (en bekijk je nieuwe collega’s hier)
Onze collega’s op de vloer zijn veelal studenten, die het vooral leuk vinden om iets naast hun studie te doen. Mega afwisselend, zelf uren bepalen, midden tussen unieke activiteiten of in onze horeca. Ben jij net in Utrecht gaan studeren? Ben je inmiddels wel uit het vakkenvullen gegroeid? Of wil je zelf graag parttime werken in een fun omgeving met goede doorgroeimogelijkheden? Check onze vacature voor Game Master en kom maar door!

Ben je enthousiast? Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@theteambuilding.nl t.a.v. Jelle. Voor vragen mag je ons natuurlijk ook altijd bellen op 030 290 1738. Tot snel!

Join ons team op het HQ (en bekijk je nieuwe collega’s hier)
De meeste collega’s die hier op het HQ zijn begonnen zaten elders niet op hun plek en zochten ergens waar ze hun passie konden volgen. Het is hier elke dag anders, een professionele speeltuin waar we een drive hebben om samen het spelletje (het hart van onze gasten veroveren) te winnen. Belangrijk is niet per se je opleiding of ervaring, maar of je met je hele hart met ons mee wilt spelen. Iets voor jou? Laten we een keer hier aan de bar iets drinken!

Oke: iets meer informatie dan… we krijgen aanvragen uit binnen- en buitenland om House of Karts (ons gloednieuwe kartconcept) ook bij hen te introduceren of exploiteren. De potentie overtreft zelfs onze stoutste dromen. We zijn volop aan het voorsorteren op deze scale up, maar we hebben nog niet het volledige, juiste team hiervoor. We zoeken talenten met een financiële, juridische, customer service, online marketing en project management achtergrond.

Openstaande vacatures:

-Sales

-Front office

-Filiaalmanager

Geïnteresseerd? Kom langs voor een drankje aan onze bar, bel met Joëlle op 030 290 1738 of solliciteer gewoon direct per mail met je CV en motivatie naar vacatures@theteambuilding.nl t.a.v. Joëlle.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via mailadres vacature@theteambuilding.nl en hou onze social media in de gaten.