Naar hoofdinhoud

Join ons team op het HQ (en bekijk je nieuwe collega’s hier)
De meeste collega’s die hier op het HQ zijn begonnen zaten elders niet op hun plek en zochten ergens waar ze hun passie konden volgen. Het is hier elke dag anders, een professionele speeltuin waar we een drive hebben om samen het spelletje (het hart van onze gasten veroveren) te winnen. Belangrijk is niet per se je opleiding of ervaring, maar of je met je hele hart met ons mee wilt spelen. Iets voor jou? Laten we een keer hier aan de bar iets drinken!

Vacature The Team Building Utrecht

Werken bij The Team Building

Historie

The Team Building is begin 2019 ontstaan door een fusie tussen twee escape rooms. Sinds 2020 is ook met merk House of Karts onderdeel van het bedrijf.

Ambitie

The Team Building staat voor plezier en optimisme, groei en persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid, collegialiteit en kwaliteit. Onze missie is Connecting People Through Games. Wij hebben ambitie om qua bezetting, aanbod en locaties de komende jaren door te groeien.

2022

Na een jaar vol met Covid-sluitingen lijkt 2022 echt ons jaar te worden! Men kan bij ons komen karten, bijlwerpen, escapen en kinderfeestjes vieren. Ook onze horeca is flink uitgebreid.

Team

Ons team bestaat enerzijds uit toppers op de vloer en anderzijds uit teamspelers op ons HQ. We zijn momenteel met ca. 45 personen met diverse achtergronden.

Word jij part of the team?

Bij onze ambitie hoort ook continue groei en daarom hebben we diverse vacatures in Utrecht open staan.

Join ons team, nieuwsgierig naar nieuwe collega’s kijk hier!

Onze gamehosts op de vloer zijn veelal studenten, die het vooral leuk vinden om iets naast hun studie te doen. Mega afwisselend werk, flexibel rooster, midden tussen unieke activiteiten of in onze horeca. Woon jij in Utrecht? Wil je graag werken in een fun omgeving met goede doorgroeimogelijkheden? 

Ben je enthousiast? Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@theteambuilding.nl 

Voor vragen mag je ons natuurlijk ook altijd bellen op 030 290 1738. Tot snel!

Gamehost

Escaperooms, karten, bijlwerpen en kinderfeestjes begeleiding, of sta jij liever achter de bar? Bij ons kun je 12 a 15 uur per week werken. Mail ons nu!

Front office

Jij bent dan het gezicht een aanspreekpunt voor onze gasten hier op de vloer. Je verwelkomt hen, helpt hen met hun vragen, het inboeken en afrekenen.  Check hier de vacature voor Front Office Medewerker.

Floor Manager

Jij houdt het overzicht en bent eindverantwoordelijk voor wat er op de vloer gebeurt. Ben je 16 a 24 uur per week beschikbaar en vind je in het weekend werken geen probleem. Mail of bel ons nu!

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via mailadres vacature@theteambuilding.nl en hou onze social media in de gaten.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via mailadres vacature@theteambuilding.nl en hou onze social media in de gaten.