Naar hoofdinhoud
Vacature The Team Building Utrecht

Werken bij The Team Building

Historie

The Team Building is begin 2019 ontstaan door een fusie tussen twee escape rooms. Sinds 2020 is ook met merk House of Karts onderdeel van het bedrijf.

Ambitie

The Team Building staat voor plezier en optimisme, groei en persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid, collegialiteit en kwaliteit. Onze missie is Connecting People Through Games. Wij hebben ambitie om qua bezetting, aanbod en locaties de komende jaren door te groeien.

2023

Het eerste volledige jaar in tijden! Men kan bij ons komen karten, bijlwerpen, escapen en kinderfeestjes vieren. Ook onze horeca is flink uitgebreid.

Team

Ons team bestaat enerzijds uit toppers op de vloer en anderzijds uit teamspelers op ons HQ. We zijn momenteel met ca. 45 personen met diverse achtergronden.

Word jij part of the team?

Bij onze ambitie hoort ook continue groei en daarom hebben we diverse vacatures in Utrecht open staan.

Become part of The Team 

Op de vloer werken veelal studenten die het leuk vinden om iets naast hun studie te doen. Mega afwisselend werk, flexibel rooster, midden tussen unieke activiteiten of in onze horeca. Woon jij in Utrecht? Ben je beschikbaar in avonden en weekenden? Wil je graag werken in een fun omgeving met goede doorgroeimogelijkheden?  Bekijk dan onze functies als Gamehost, Front Office of Floormanager.

Voor vragen mag je ons natuurlijk ook altijd bellen op 030 290 1738. Tot snel!

Ben je enthousiast? Laat hieronder een reactie achter!

 

Escaperooms, karten, bijlwerpen begeleiden, of sta jij liever achter de bar? Bij ons kun je 12 tot 20 uur per week werken en zelf je diensten bepalen.
Jij bent dan het gezicht een aanspreekpunt voor onze gasten hier op de vloer. Je verwelkomt hen, helpt hen met hun vragen, het inboeken en afrekenen. In een poule collega's bezet jij onze receptie tijdens openingsuren.
Jij houdt het overzicht en bent eindverantwoordelijk voor wat er op de vloer gebeurt. Je stuurt de Front Office en Gamehosts aan. Ben je 20 tot 40 uur per week beschikbaar en lijkt je in het weekend werken geen probleem?

Vacature Sales Coordinator

We zoeken een Sales Coördinator met ervaring in sales of binnen een vergelijkbare afdeling. Je hebt een sterke passie voor sales, je bent creatief, communicatief sterk en kunt goed schakelen op verschillende niveaus binnen en buiten onze organisatie. Mail je Cv + motivatiebrief naar peter@theteambuilding.nl

Word jij part of the HEad Quarters?

Join ons team op het HQ 

 

De meeste collega’s die hier op het HQ zijn begonnen zaten elders niet op hun plek en zochten ergens waar ze hun passie konden volgen. Het is hier elke dag anders, een professionele speeltuin waar we een drive hebben om samen het spelletje (het hart van onze gasten veroveren) te winnen. Belangrijk is niet per se je opleiding of ervaring, maar of je met je hele hart met ons mee wilt spelen. Iets voor jou? Laten we een keer hier aan de bar iets drinken!

Laat hierboven een berichtje achter of bel ons op 030 290 1738

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via mailadres vacature@theteambuilding.nl en hou onze social media in de gaten.