12 oktober 2021
Vacatures

Vacature alert: 2x Front Office medewerker

Wij zoeken uitbreiding van The Team op onze HQ in Utrecht. Spreekt deze functie je aan of is dat het toch niet helemaal maar wil je wel dolgraag met/voor ons werken? Solliciteer dan direct!

2x vacature: Front office medewerker. Gastvrij, oplossingsgericht en welbespraakt? Welcome to The Team! 

Wat doen wij? Onze gasten beleven bij The Team Building een van onze activiteiten; House of Karts, bijlwerpen, escapen en genieten tussendoor van onze horeca. We zitten in hartje Utrecht en zijn 6 dagen per week geopend. 

Wat doe jij? Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel reserveringen aannemen als ontvangst op locatie. Komen Anna en Ahmet binnen, dan help jij hen met inchecken en afrekenen. Belt Willem dat hij zo graag met vrienden wil komen karten? Dan zoek jij samen met hem wat er past. Mailt Lisa of haar collega’s hier kunnen parkeren na hun escape? Jij vertelt haar wat ze kan verwachten. 

Wat vragen wij? Fijn als je goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft en digitaal vaardig bent. Natuurlijk ben jij altijd vrolijk wanneer je onze gasten ontvangt of spreekt en help je hen netjes en representatief. Eerdere ervaring in sales, klantcontact of gastvrijheid is mooi meegenomen. Je bent beschikbaar tijdens onze openingstijden, waar ook structureel avonden en weekenden onder vallen. Al onze systemen kunnen we je leren en een specifieke opleiding is niet nodig. 

Wat bieden wij? Een mooie werkplek in Utrecht, 24 tot 40 uur per week, een heel leuk team, bijzonder vrolijke gasten en een informele omgeving. Ons bedrijf groeit snel en jij kan met ons meegroeien qua taken, uitdagingen en salaris. De startdatum en je aantal uren zijn in overleg te bepalen. Deze functie is een duo-functie die je samen met een andere (nieuwe) collega gaat oppakken, jullie mogen zelf alle uren verdelen. 

Yes? We komen graag in contact met je. Bel ons voor meer informatie en vraag naar Joelle of stuur direct je sollicitatie naar vacatures@theteambuilding.nl. We zijn daarbij vooral benieuwd naar wie jij bent en hoe je in ons team past.