12 oktober 2021
Vacatures

Vacature alert: Sales

Wij zoeken uitbreiding van The Team op onze HQ in Utrecht. Spreekt deze functie je aan of is dat het toch niet helemaal maar wil je wel dolgraag met/voor ons werken? Solliciteer dan direct!

Vacature: Sales. Commercieel, klantvriendelijk en pro-actief? Welcome to The Team!

Wat doen wij? Onze gasten beleven bij The Team Building een van onze activiteiten; House of Karts, bijlwerpen, escapen en genieten tussendoor van onze horeca. We zitten in hartje Utrecht en zijn 6 dagen per week geopend. 

Wat doe jij? Jij bent onze commerciële guru. Je bent verantwoordelijk voor ons volledige commerciële aanbod, sales, begeleiding en aftersales van grote accounts en de aansturing van de front office. Zij vangen de eerste mailtjes en telefoontjes af en ontvangen onze gasten. Jij zoekt constant het maximaal haalbare op binnen onze capaciteit en bezetting. Een bedrijfsuitje met 100 personen? Jij regelt het! Speciale wensen? Je kijkt wat mogelijk is. Klachten? Jij zorgt dat men tóch een goed gevoel houdt. Wij werken in een omgeving waar alles snel verandert, je bent on top of alles en zorgt dat we constant goede kwaliteit leveren. Je gaat ook nog een stapje verder dan day to day business; je identificeert kansen en initieert zelfstandig duurzame samenwerkingen.

Wat vragen wij? Het is logisch dat jij goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft en digitaal vaardig bent. Natuurlijk ben jij altijd vrolijk wanneer je onze gasten spreekt en help je hen netjes en representatief. Ervaring in sales, klantenservice of account management is zeer welkom, evenals ervaring met het aansturen van een klein team. Je bent flexibel en je schakelt op hoog niveau. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel om alle (potentiële) gasten snel van een passend aanbod te voorzien. Je bijt je vast en wordt blij van omzet én blije gasten. Al onze systemen kunnen we je leren en een specifieke opleiding is niet vereist.

Wat bieden wij? Een mooie werkplek in Utrecht, 32 tot 40 uur per week, een heel leuk team, bijzonder vrolijke gasten en een informele omgeving. Ons bedrijf groeit snel en jij kan met ons meegroeien qua taken, uitdagingen en salaris. De startdatum en je aantal uren zijn in overleg te bepalen. 

Yes? We komen graag in contact met je. Bel ons voor meer informatie en vraag naar Joelle of stuur direct je sollicitatie naar vacatures@theteambuilding.nl. We zijn daarbij vooral benieuwd naar wie jij bent en hoe je in ons team past.