House of Karts Utrecht level The Warehouse
7 oktober 2021
Nieuws

House of Karts is geopend

Op 1 oktober 2021 was het eindelijk zo ver, de eerste spelers streden de eerste battle van House of Karts. In het openingsweekend zijn er ruim 500 bezoekers uit heel Nederland naar Utrecht gekomen. Het spel was een groot succes! Met tot 15 spelers tegelijk werden er childhood vetes geslecht en werd er fanatiek op de power-ups gejaagd. Ze wisten de speed-ups te pakken voor een boost, dreven elkaar over de slow-downs en vielen elkaar aan met de attacks. We hadden verrassende winnaars, omdat het bij House of Karts niet alleen om de snelheid gaat, maar om hoeveel punten je weet te verzamelen in 10 minuten. Het eerste weekend is goed verlopen en House of Karts is daarmee een fantastische toevoeging voor The Team Building. Het spel is per 1, 2 of 3 games te boeken op de site van The Team Building of op www.houseofkarts.com.