Naar hoofdinhoud
/ Eten en Drinken

Horeca, eten en drinken

Bij The Team Building kan je voor en na je activiteit aanschuiven in onze lounge met ca. 150 zitplekken voor een hapje en drankje. Voor grote events reserveren wij een gedeelte van onze lounge voor jullie. Ook de lounge / pand exclusief afhuren behoort tot de mogelijkheden. Meer weten over de mogelijkheden? 

Drinken

Onze bar heeft een breed assortiment aan drankjes. Zo kan je kiezen uit verschillende soorten fris, bier, alcoholarm bier, wijn of koffie en thee. Daarnaast schenken we ook enkele exclusievere keuzes zoals wisselende speciaalbieren, smoothies en cocktails.

We bieden verschillende drankarrangementen van één, anderhalf of twee uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een drankarrangement bij jouw uitje. 

Hapjes en borrelplanken

Wij hebben verschillende borrelsnacks op de menukaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (vegan) bitterballen of bittergarnituur. Maar ook aan heerlijke loaded nacho’s met kaas uit de oven. Je kunt tijdens het online of telefonisch reserveren al je hapjes bestellen. Wij zorgen dan dat ze op een samen besproken moment voor jullie klaar staan voor, tussen of na jullie activiteiten. Uiteraard is het ook mogelijk om de hapjes op locatie te bestellen. 

Naast onze eigen menukaart hebben we ook de mogelijkheid om heerlijke borrelplanken te laten verzorgen. Hier is keuze uit vegetarisch, klassiek en favourites warme hapjes. Let op dat deze wel alleen van te voren besteld kunnen worden. Lees alle mogelijkheden in ons arrangementen menu.

Eten, lunch en diner

In onze lounge in Utrecht kan je ook uitstekend blijven voor een diner. Wij hebben zelf twee steenovens staan waarin wij heerlijke versbelegde pizza’s klaarmaken. De pizza’s zijn los te koop (houdt wel rekening met een opwarmtijd van de oven) of als Pizza Party. Jullie eten dan 1 uur lang onbeperkt pizza’s en onbeperkt drank van ons standaard assortiment. De Pizza Party kan online geboekt worden.

Ook kunnen wij lunches en diners voor jullie laten cateren, mits op tijd van te voren aangegeven. Het gaat dan om een volledig dinerbuffet met keuze uit BBQ Fusion, Italiaans, Tapas of Mediterraans buffet of een lunchbuffet van basis tot heel luxe. Wij verzorgen de complete buffetten voor groepen vanaf 20 personen, voor groepen vanaf 10 personen kunnen aangepaste versies worden aangeboden. Er wordt altijd rekening gehouden met dieetwensen en allergieën.

Meer weten over ons hapjes, lunch en diner?

Bekijk onze activiteiten!