Naar hoofdinhoud
/ Eten en Drinken

Horeca, eten en drinken

Bij The Team Building kan je voor en na je activiteit aanschuiven in onze lounge met ca. 120 zitplekken voor een hapje en drankje. Voor grote events zoals onze karttoernooien reserveren wij een gedeelte van onze lounge voor jullie. Ook de lounge / pand exclusief afhuren behoort tot de mogelijkheden. Meer weten over de mogelijkheden? 

Drinken

Onze bar heeft een breed assortiment aan drankjes. Zo kan je kiezen uit verschillende soorten fris, bier, alcoholarm bier, wijn of koffie en thee. Daarnaast schenken we ook enkele exclusievere keuzes zoals wisselende speciaalbieren, smoothies en cocktails.

We bieden verschillende drankarrangementen van één, anderhalf of twee uur. Vraag naar de mogelijkheden voor een drankarrangement bij jouw uitje. 

Hapjes, lunch en diner

Wij hebben verschillende borrelsnacks op de menukaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (vegan) bitterballen of garnituur. Maar ook aan heerlijke nacho’s met kaas. Je kunt tijdens het online of telefonisch reserveren al je hapjes bestellen. Wij zorgen dan dat ze op een samen besproken moment voor jullie klaar staan voor, tussen of na jullie activiteiten. Uiteraard is het ook mogelijk om de hapjes op locatie te bestellen. 

Daarnaast hebben wij twee steenovens staan waarin wij heerlijke versbelegde pizza’s klaarmaken. De pizza’s zijn los te koop (houdt wel rekening met een opwarmtijd van de oven) of als Pizza Party. Jullie eten dan 1 uur lang onbeperkt pizza’s en onbeperkt drank van ons standaard assortiment.

Ook kunnen wij lunches en diners voor jullie laten cateren, mits minimaal een week van te voren aangegeven. Het gaat dan om een volledig dinerbuffet met keuze uit Amerikaans, Italiaans of Indonesisch buffet of een lunchbuffet Standaard of Luxe. Wij verzorgen de complete buffetten voor groepen vanaf 20 personen, voor groepen vanaf 10 personen kunnen aangepaste versies worden aangeboden. Er wordt altijd rekening gehouden met dieetwensen en allergieën.

Meer weten over ons hapjes, lunch en diner?

Menu kaarten

Bekijk onze activiteiten!