Naar hoofdinhoud
/ Activiteiten / The Diamond Heist

Escape room
The Diamond Heist

The Diamond Heist Battle

Battle 8-16 spelers
60 minuten
27,49 p.p.

Escape Room The Diamond Heist

In deze escape room duik je in de wereld van de broers Harry en Charles Quant. De broers ontpopten zich van kwajongens tot meesterdieven. Op hun tiende openden ze de sloten van hun kamers met een paperclip. Op de middelbare school lukte het ze de kluis te openen waar de examens werden bewaard. En op hun 25e zetten ze een kraak in een bank, waar ze voldoende goud en juwelen ophaalden om een paar jaar vooruit te kunnen. De broers werden bekend als Big Harry en Little Charlie, twee ware meesterdieven. Altijd samen, geen geweld en met slimme trucs op weg naar hun doel. De acties van de broers gingen van een leien dakje, tot pas geleden.

Charles kreeg er genoeg van dat Harry de baas speelde. Vooral toen Harry de opbrengst opeiste van hun laatste kraak; The Ephemeral Diamond oftewel De Ongrijpbare Diamant. Het wordt hoog tijd om de zaken recht te zetten, maar Charles is niet opgewassen tegen de veiligheidsmaatregelen van zijn broer. Wat nu? Charles heeft hulp nodig!  Lukt het jouw team om deze kluis te kraken en de diamond terug te winnen?

Escape room Battle

Escape room The Diamond Heist kan ook als battle gespeeld worden tussen twee teams (3 tot 8 personen per team). Je strijdt om de snelste ontsnappingstijd; de teams beïnvloeden elkaar niet en kunnen elkaars voortgang niet volgen. Welk team kraakt de kluis als eerste?

Goed om te weten

  • 3 – 8 spelers
  • Battle: 8 – 16 spelers
  • Vanaf 16 jaar, ook geschikt voor gezinnen vanaf 12 jaar 
  • 27,49 p.p.
  • 60 minuten
  • Nederlands en Engels

Wat onze gasten zeggen

Sietske
Read More
Twee verschillende kamers die beiden uitdagend zijn om te spelen. Het Verzet brengt je in de sfeer van een historische gebeurtenis, The diamond Heist is rauwer, moeilijker en vraagt om meer creatief oplossingsvermogen. Super leuke ervaring!
Angela
Read More
Voor mijn verjaardag met 7 personen The Diamant Heist gedaan. Was voor 4 personen, inclusief voor mij, de allereerste keer in een escaperoom. Het was een superleuke ervaring! Het duurde even voor we het in de gaten hadden, dus wel volledig uur gebruikt. 🙂 Verjaardag om niet meer te vergeten!
Carlolien
Read More
Mijn eerste escape room, heerlijk! Mijn technische kant kreeg alle mogelijkheden om te puzzelen. Ik was in goed gezelschap van 2 escaperoom bouwers. Ik heb de diamond heist gedaan, zeker een aanrader, spannend en gevarieerd.
Jiska
Read More
We experienced the Diamond Heist escape room and it was great. We participated with a group of six, which was about the maximum amount of people to really be able to enjoy this escape room. If you happen to get stuck you might feel like there is not enough to do, but when you progress quickly enough there is plenty to do in the room. The puzzles were smart and original. A plus would be for there to be a timer in the room so you can actually track your own progress. After all we had a great time.

Bekijk onze andere activiteiten