Naar hoofdinhoud
/ Activiteiten / House of Karts

House of Karts

1 x 10 minuten game
16,99 p.p.

Meest gekozen

2 x 10 minuten games
29,99 p.p.

3 x 10 minuten games
38,99 p.p.

Plus bijlwerpen
Of toch escape room
En bittergarnituur 
39,99 p.p.

wat is House of Karts?

Kom samen met je vrienden, collega’s of familie karten bij House of Karts in Utrecht op onze unieke drift karts en baan. Het gaat bij House of Karts niet om de snelheid maar om het verzamelen van de meeste punten. House of Kart is toegankelijk en een leuke game voor iedereen.

De verschillende spelelementen op de baan zoals een Speed up om te versnellen en een Attack om je voorganger langzamer te laten rijden maken het tot onvergetelijke ervaring. Lees meer.

Onze unieke drift kart is elektrisch aangedreven, geen last dus van veel herrie en rook dampen. Door te gassen en remmen met controls op je stuur heb je zelf in de hand hoe hard je gaat. Lees meer.

House of Karts speel je tot 15 personen tegelijkertijd en is geschikt vanaf 14 jaar. Lees hier meer veel gestelde vragen over House of Karts.

SPELELEMENTEN

Speed up
+ 1 punt

Verzamel 3 Speed ups voor een boost van 5 seconden

Slow down
- 1 punt

Rij over de Slow down en je vertraagt 3 seconden

Attack
+ 1 punt

Zet je Attack in en degene die voor je rijdt krijgt een Slow down 

Defence
+ 1 punt

Bescherm jezelf tegen een Attack of Slow down

Random
?

Willekeurige kans op Speed up, Slow down, Attack of Defence

Play Video

Unieke drift kart

Play Video
Onze unieke drift kart The Dutch Drift is speciaal ontworpen om mee te driften. Ook gaat het bij deze kart niet om de snelheid maar om de rijervaring. Dit maakt de kart geschikt voor iedereen. Doordat de kart elektrische is aangedreven heb je geen last van uitlaatgassen en het geluid van motoren. De kart is in samenwerking met The Grid – Racing de Nederlandse kartfabrikant speciaal voor ons ontwikkeld.

Wat onze gasten zeggen over House of Karts

Paul
Read More
Leuke baan met leuke karts. Over de gekleurde stickers rijden om power ups te pakken. Let op de slowdown (rode batterij). Gassen en remmen met de hand. Weinig parkeergelegenheid, maar aan de overkant van de weg is er nog parkeergelegenheid. Ruime bar met veel zitplaatsen en speciaalbieren.
Jimmy
Read More
Leuk om een keertje te doen, karts gaan wel langzaam maar het driften is leuk en je hebt ook de mogelijkheid om elkaar aan te vallen.

Veel gestelde vragen over House of karts Utrecht

Er kunnen maximaal 15 personen tegelijk rijden.
Ons circuit in Utrecht is geheel indoor en gelijkvloers.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door onder meer power-ups te verzamelen en in het zetten. Het gaat hierbij dus niet om de snelste rondetijd, maar om de beste tactiek! Ondersteuning voor schermlezers staat aan.

Als jullie groep uit minder dan 15 personen bestaat kan het zo zijn dat je met een ander groepje karters de strijd aan gaat! Wij bieden eventueel wel de mogelijkheid het volledige circuit af te huren.

Wij hebben het spel zo veilig mogelijk gemaakt. Op onze kartbaan staan 3 opgeleide medewerkers en onze karts kunnen op afstand worden gereduceerd in snelheid. Tevens is het verplicht een helm en gordel te dragen.

Onze activiteit House of Karts is uniek wereldwijd en momenteel enkel te vinden in Utrecht!

Een heat duurt 10 minuten waarin het de bedoeling is zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Voor groepen groter dan 15 personen splitsen wij de rijders op in verschillende heats.

Zeker! Er is een speciale ruimte waar toeschouwers veilig kunnen kijken.

Wij raden je aan dichte schoenen te dragen (geen hakken) en tijdens de wintermaanden een warme trui of vest.

Onze karts kunnen niet achteruit. Wél kunnen de karts 360 graden draaien.

Om te kunnen kidskarten moet je minimaal 10 jaar zijn en er kan om een ID gevraagd worden. Uitzondering kunnen alleen in voorafgaand overleg gemaakt worden. Vanaf 14 jaar en 140 mag je ook bij regulier karten meerijden, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Naast de vaste regels raden wij karten af in geval van onder meer: zwangerschap, nog niet hersteld letsel, hartproblemen, epilepsie, verminderd zichtvermogen en zwaar overgewicht.

Jazeker! onze karts worden aangedreven en bestuurd middels het stuur. Wanneer je dus voldoende kracht in je handen hebt ben je van harte welkom!

Onze karts zijn niet geschikt voor mensen boven de 125 kilo. Ook moet de helm passen en de gordel kunnen sluiten.

Onze karts worden begrensd speciaal voor kinderen, daarnaast zijn er speciale inzet stoelen zodat de kinderen veilig in de kart passen. 

Jazeker! Voor zakelijke aanvragen raden we je aan contact op te nemen via boekingen@theteambuilding.nl

Ja. Je kunt dit eenvoudig op voorhand doen met de link in je bevestigingsmail. Er is tevens mogelijkheid dit op locatie te doen wanneer jullie ruim op tijd zijn.

Wij bieden momenteel geen specifieke giftcards voor House of Karts aan. Wel zijn de cadeaubonnen van The Team Building inwisselbaar tegen House of Karts producten.

Het spel kan best intensief zijn en het is daarom is het lekker om onder het genot van een drankje weer op te laden voor de volgende heat!

Jazeker, wij hebben een bar vol met lekkere drankjes en snacks!

Één heat is boekbaar vanaf 16,99 per persoon. Bij 2 heats betaal je 29,99 en bij 3 heats 38,99

Reserveren is geen must, maar om een plekje op de kartbaan te bemachtigen wel aan te raden.

Bekijk onze andere activiteiten!