15 november 2023
Geen categorie

Vacature: Floor Manager

The Team Building biedt teamactiviteiten zoals escapen en karten. Als Floor Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van iedereen op de vloer, van game hosts tot de bar. Je opent en sluit af, helpt met de personeelsplanning en zorgt dat alles soepel loopt. Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s en onze gasten, je fixt alles wat niet zoals verwacht gaat. Het team Floor Managers werkt om de beurt in shifts binnen onze openingstijden.

We zoeken iemand met veel energie, die verantwoordelijkheid pakt, netjes werkt en die zin heeft om met ons hele team samen te werken aan onze missie; ‘Connecting people through games’. Je past binnen onze informele, flexibele en uitgesproken omgeving. Je hoeft van ons geen ervaring mee te nemen maar het kan helpen als je bijvoorbeeld ervaring hebt met het aansturen van collega’s of in de horeca.

Je werkt in hartje Utrecht en kan zelf, in een poule, je uren bepalen. Wel zoeken we iemand die veel beschikbaar is voor langere tijd en in avonden en weekenden wilt werken. Iets voor jou? Solliciteer dan door je motivatie en CV te mailen naar ons op vacature@theteambuilding.nl. Of kom gewoon even langs, dat werkt ook!