Kerstvakantie 2022 Utrecht
7 december 2022
Nieuws

Kerstvakantie activiteiten Utrecht

Kerstvakantie in Utrecht

Dit jaar valt de kerstvakantie van regio midden, waaronder Utrecht, van zaterdag 24 december 2022 tot zondag 8 januari 2023. De kerstvakantie is natuurlijk bij uitstek het moment om een leuk uitje te plannen met het gezin. De kinderen zijn vrij en met een beetje geluk de ouders ook. En hoewel we natuurlijk altijd hopen op een witte kerst is de kans op sleeën, schaatsen en sneeuwpoppen helaas niet heel groot. Het is daarom slim om alvast jouw binnenactiviteiten te plannen. Weer of geen weer, altijd goed!

Gezinsuitjes met kerst in Utrecht

Speciaal voor de kerstvakantie hebben we bij The Team Building in Utrecht een aantal gezinsuitjes bedacht. Zowel volwassen gezinnen als gezinnen met kids vanaf 8 jaar zijn hier van harte welkom tijdens de feestdagen. Vanaf 8 jaar is onze escaperoom De Verzetsgroep met het gezin te spelen en The Diamond Heist zijn gezinnen met kids vanaf 10 jaar welkom. Op onze kartbaan kunnen kinderen vanaf 10 jaar rijden met hun ouders samen, het spel is aangepast qua veiligheid en gameplay. Speciaal voor de kerstvakantie is het tijdelijk mogelijk om op elke dag en tijd karten met kids te boeken; dus niet alleen op woensdag en zondag. Vanaf 14 jaar is iedereen ook welkom om met de reguliere kartgames van House of Karts mee te rijden

Volwassen groepen

Bijlwerpen is voor iedereen boven de 18 toegankelijk en onze beiden escape rooms zijn ook bij uitstek geschikt voor groepen volwassenen. Bij het kartspel House of Karts rijdt je altijd exclusief met volwassenen, er zullen nooit kids onder de 14 in jouw game meerijden. Je op onze electrische driftkarts en moet het meeste aantal punten zien te verzamelen. Anders bij regulier karten gaat het niet om de snelste rondetijd. Het is juist daarom super leuk voor moeders van 60, opa’s van 70 en je kleine zusje zou er zo maar eens vandoor kunnen gaan met de eerste plaats.

Sneak peak; winterdeal kortingsactie

En het leukste is; we hebben voor jullie ook nog een bijzondere winterdeal tijdens de kerstvakantie! Voor slechts 39,99 kan je bij ons twee activiteiten beleven plus bittergarnituur. Kies je twee favorieten (dubbelen mag!) uit escapen, bijlwerpen en karten. PS: Deze deal is officieel nog eens live, dus om hem te bemachtigen kan je ons bellen of appen op 0302901738 en vraag je naar Josh.

Op onze locatie kan je voor of na je activiteit genieten van een lekker hapje en drankje. We hebben zelfs heerlijke chocolademelk gemaakt van opgeschuimde melk en échte chocolade, natuurlijk met slagroom.

We hanteren een aangepast schema en zorgen voor extra gezelligheid!

Openingstijden kerstvakantie The Team Building

 • Kerstavond zaterdagavond 24 december
  • Alle activiteiten open, geen kinderkarten
  • Eerder dicht om 18:30
 • 1e kerstdag zondag 25 december
  • Later open en eerder dicht van 12:00 en 17:00
  • Halve maximale bezetting voor karten en bijlwerpen
 • 2e kerstdag maandag 26 december
  • Extra geopend van 12:00 en 17:00
 • Dinsdag 27 december
  • Eerder open om 11:30, regulier sluiten om 21:30
 • Woensdag 28 december
  • Regulier open om 11:30, regulier sluiten om 21:30
 • Donderdag 29 december
  • Regulier open van 11:30 tot 23:00
 • Vrijdag 30 december
  • Regulier open van 11:30 tot 23:00
 • Zaterdag 31 december
  • Regulier open om 10:00, eerder sluiten om 18:30
 • Zondag 1 januari
  • Gesloten
 • Maandag 2 januari
  • Extra geopend van 11:30 tot 18:30
 • Dinsdag 2 januari
  • Eerder open om 11:30, regulier sluiten om 21:30
 • Woensdag 3 januari
  • Regulier open van 11:30 tot 21:30
 • Donderdag 4 januari
  • Regulier open van 11:30 tot 23:00
 • Vrijdag 5 januari
  • Regulier open van 11:30 tot 23:00
 • Zaterdag 6 januari
  • Alle activiteiten open, geen kinderkarten
  • Regulier open van 10:00 tot 23:00
 • Zondag 7 januari
  • Alle activiteiten open, kinderkarten tot 13:00
  • Regulier open van 10:00 tot 20:00

Via onze boekingssoftware kan je eenvoudig online zien wat er nog beschikbaar is op jullie favoriete tijdstip. Binnen 1 uur kan je niet langer online reserveren, maar zijn er waarschijnlijk nog wel mogelijkheden. Bel of whatsapp ons op 0302901738 en we kijken waar we jullie in kunnen plannen.

Fijne feestdagen!