Vind onze vouchers & claim jouw gratis prijs!

Deze mei verspreiden wij dagelijks vouchers door de hele stad. Er zijn 4 verschillende soorten vouchers die je kan vinden, en daarbij de prijs claimen!

Vind & win:

  • GRATIS 2x een Single Drift
  • 25% korting op een bijlwerpen sessie
  • GRATIS bittergarnituur
  • GRATIS drankje

De vouchers zien er zo uit:

Vind jij ze allemaal?

Voor welke activiteiten in Utrecht kun bij The Team Building terecht?

Karten Utrecht

De beste combinatie van karten en een video game vind je bij Fusion Drift (voorheen: House of Karts). Onze karts zijn speciaal gemaakt om te driften en hebben een interactief stuur. Karten draait normaal gesproken om de snelheid. Niet bij ons. Hier draait het om het behalen van de meeste punten en de beleving. Dat maakt de activiteit geschikt voor iedereen en daarmee de plek om te karten in Utrecht voor ieder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of er even eruit met de familie. Het is juist daarom super leuk voor moeders van 60, opa’s van 70 en je kleine zusje zou er zo maar eens vandoor kunnen gaan met de eerste plaats. Op onze kartbaan kunnen kinderen vanaf 10 jaar rijden met hun ouders samen, het spel is aangepast qua veiligheid en gameplay. Vanaf 14 jaar is iedereen ook welkom om met de reguliere kartgames van Fusion Drift mee te rijden!

Escaperoom Utrecht

Bij The Team Building zit je goed als je op zoek bent naar escape rooms in Utrecht. Geniet met je vrienden, familie of collega’s van deze spannende verhalen! De escape rooms op onze locatie in Utrecht zijn door ons zelf ontworpen en gebouwd, waardoor jij kunt genieten van een unieke ervaring. De escape room De Verzetsgroep is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit Amsterdam dat zich afspeelde in de Tweede Wereldoorlog, super spannend! Ook kun je in The Diamond Heist met 2 groepen tegen elkaar spelen: wie wint de battle? Vanaf 8 jaar is onze escaperoom De Verzetsgroep met het gezin te spelen en The Diamond Heist zijn gezinnen met kids vanaf 10 jaar welkom.

Bijlwerpen Utrecht

Axe Throwing is een unieke activiteit die de oermens in je naar boven haalt. Deze rage uit de Verenigde Staten heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing zorgt voor een echte adrenaline rush en een onvergetelijk uitje. Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden of familie. Tijdens het Axe Throwing kun je gezellig socializen onder het genot van een hapje en drankje. Bijlwerpen is voor iedereen boven de 18 toegankelijk.