Meivakantie in Utrecht

Dit jaar valt de meivakantie van regio midden, waaronder Utrecht, van maandag 29 april 2024 tot zondag 12 mei 2024. De meivakantie is natuurlijk bij uitstek het moment om een leuk uitje te plannen met het gezin. De kinderen zijn vrij en met een beetje geluk de ouders ook. Het is daarom slim om alvast jouw binnen activiteiten te plannen. Weer of geen weer, altijd goed!

Gezinsuitjes met meivakantie in Utrecht

Speciaal voor de meivakantie hebben we bij The Team Building in Utrecht een aantal gezinsuitjes bedacht. Zowel volwassen gezinnen als gezinnen met kids vanaf 8 jaar zijn hier van harte welkom tijdens de feestdagen. Vanaf 8 jaar is onze escaperoom De Verzetsgroep met het gezin te spelen en The Diamond Heist zijn gezinnen met kids vanaf 10 jaar welkom. Op onze kartbaan kunnen kinderen vanaf 10 jaar rijden met hun ouders samen, het spel is aangepast qua veiligheid en gameplay. Speciaal voor de meivakantie is het tijdelijk mogelijk om op elke dag en tijd karten met kids te boeken; dus niet alleen op woensdag en zondag. Vanaf 14 jaar is iedereen ook welkom om met de reguliere kartgames van Fusion Drift mee te rijden!

Volwassen groepen

Bijlwerpen is voor iedereen boven de 18 toegankelijk en onze beiden escape rooms zijn ook bij uitstek geschikt voor groepen volwassenen. Bij het kartspel Fusion Drift rijdt je altijd exclusief met volwassenen, er zullen nooit kids onder de 14 in jouw game meerijden. Je op onze electrische driftkarts en moet het meeste aantal punten zien te verzamelen. Anders bij regulier karten gaat het niet om de snelste rondetijd. Het is juist daarom super leuk voor moeders van 60, opa’s van 70 en je kleine zusje zou er zo maar eens vandoor kunnen gaan met de eerste plaats.

Vakantiedeal kortingsactie

En het leukste is; we hebben voor jullie ook nog een bijzondere deal tijdens de meivakantie! Krijg nu 2+1 games gratis, ook op de Family drift!

Op onze locatie kan je voor of na je activiteit genieten van een lekker hapje en drankje. Onze menukaart kun je hier vinden om alvast een kijkje in de keuken te kunnen nemen.

We hanteren een aangepast schema en zorgen voor extra gezelligheid!

Openingstijden meivakantie The Team Building

 • Maandag 29 april / 6 mei
  • Open van 15:00 tot 22:30
 • Dinsdag 30 februari / 7 mei
  • Open van 12:00 tot 21:30
 • Woensdag 1 mei / 8 mei
  • Open van 12:00 tot 21:30
 • Donderdag 2 mei /9 mei
  • Open van 12:00 tot 23:00
 • Vrijdag 3 mei / 10 mei
  • Open van 12:00 tot 23:00
 • Zaterdag 4 mei / 11 mei
  • Open van 10:00 tot 23:00
  • Alle activiteiten open, ook familiekarten op zaterdag
 • Zondag 5 mei / 12 mei
  • Open tussen 10:00 en 20:00

Via onze boekingssoftware kan je eenvoudig online zien wat er nog beschikbaar is op jullie favoriete tijdstip. Staat de tijd die je voorkeurt heeft er niet bij? Soms zijn er nog wel mogelijkheden! Bel of whatsapp ons op 0302901738 en we kijken waar we jullie in kunnen plannen.

Fijne meivakantie!