House of Karts Utrecht
8 februari 2024
Nieuws

Voorjaarsvakantie activiteiten Utrecht

Voorjaarsvakantie in Utrecht

Dit jaar valt de voorjaarsvakantie van regio midden, waaronder Utrecht, van zaterdag 17 februari 2024 tot zondag 25 februari 2024. De voorjaarsvakantie is natuurlijk bij uitstek het moment om een leuk uitje te plannen met het gezin. De kinderen zijn vrij en met een beetje geluk de ouders ook. Het is daarom slim om alvast jouw binnen activiteiten te plannen. Weer of geen weer, altijd goed!

Gezinsuitjes met carnaval in Utrecht

Speciaal voor de voorjaarsvakantie hebben we bij The Team Building in Utrecht een aantal gezinsuitjes bedacht. Zowel volwassen gezinnen als gezinnen met kids vanaf 8 jaar zijn hier van harte welkom tijdens de feestdagen. Vanaf 8 jaar is onze escaperoom De Verzetsgroep met het gezin te spelen en The Diamond Heist zijn gezinnen met kids vanaf 10 jaar welkom. Op onze kartbaan kunnen kinderen vanaf 10 jaar rijden met hun ouders samen, het spel is aangepast qua veiligheid en gameplay. Speciaal voor de voorjaarsvakantie is het tijdelijk mogelijk om op elke dag en tijd karten met kids te boeken; dus niet alleen op woensdag en zondag. Vanaf 14 jaar is iedereen ook welkom om met de reguliere kartgames van House of Karts mee te rijden

Volwassen groepen

Bijlwerpen is voor iedereen boven de 18 toegankelijk en onze beiden escape rooms zijn ook bij uitstek geschikt voor groepen volwassenen. Bij het kartspel House of Karts rijdt je altijd exclusief met volwassenen, er zullen nooit kids onder de 14 in jouw game meerijden. Je op onze electrische driftkarts en moet het meeste aantal punten zien te verzamelen. Anders bij regulier karten gaat het niet om de snelste rondetijd. Het is juist daarom super leuk voor moeders van 60, opa’s van 70 en je kleine zusje zou er zo maar eens vandoor kunnen gaan met de eerste plaats.

Vakantiedeal kortingsactie

En het leukste is; we hebben voor jullie ook nog een bijzondere deal tijdens de voorjaarsvakantie! Voor slechts €44,99 kan je bij ons twee activiteiten beleven plus bittergarnituur. Kies je twee favorieten (dubbelen mag!) uit escapen, bijlwerpen en karten.

Op onze locatie kan je voor of na je activiteit genieten van een lekker hapje en drankje. We hebben zelfs heerlijke chocolademelk gemaakt van opgeschuimde melk en échte chocolade, natuurlijk met slagroom.

We hanteren een aangepast schema en zorgen voor extra gezelligheid!

Openingstijden voorjaarsvakantie The Team Building

 • Zaterdag 17 februari
  • Alle activiteiten open, ook familie karten op zaterdag
 • Zondag 18 februari
  • Open tussen 12:00 en 18:00
 • Maandag 19 februari
  • Gesloten
 • Dinsdag 20 februari
  • Open van 10:30 tot 22:30 (Kart baan vanaf 12:00)
 • Woensdag 21 februari
  • Open van 10:30 tot 22:30
 • Donderdag 22 februari
  • Open van 10:30 tot 22:30
 • Vrijdag 23 februari
  • Open van 10:30 tot 22:30
 • Zaterdag 24 februari
  • Alle activiteiten open, ook familiekarten op zaterdag
 • Zondag 25 februari
  • Open tussen 12:00 en 18:00

Via onze boekingssoftware kan je eenvoudig online zien wat er nog beschikbaar is op jullie favoriete tijdstip. Binnen 1 uur kan je niet langer online reserveren, maar zijn er soms nog wel mogelijkheden. Bel of whatsapp ons op 0302901738 en we kijken waar we jullie in kunnen plannen.

Fijne carnaval (voor wie het gaat vieren)!