7 maart 2024
Vacatures

WORK & PLAY: Kom werken & spelen bij The Team Building!

We zijn op zoek naar nieuwe Game Hosts!

Werken én spelen? Dat kan allemaal bij The Team Building! We zijn een multi-activity center die ons unieke drift karten FusionDrift, bijlwerpen Real Axe Throwing en Escape Rooms in hartje Utrecht aanbieden aan iedereen die het aandurft.

Wij zijn op zoek naar nieuwe Game Hosts die samen onze missie “connecting people through games” in de praktijk brengen. Om een tipje van de sluier op te lichten nodigen we je uit om een keertje kennis te komen maken en bij ons gratis te komen driften! Lijkt je dat leuk? Stuur dan je berichtje naar vacatures@theteambuilding.nl

Wat doen onze Game Hosts eigenlijk?

  • Je bent het aanspreekpunt van onze gasten, een leuke sfeer creëren is een must!
  • Gasten begeleiden bij ons uniek drift karten Fusion Drift: je zorgt ervoor dat de karts klaarstaan voor de gasten, je legt uit hoe het werkt, en tijdens het karten houd je de gasten in de gaten om te zorgen dat iedereen veilig een leuke tijd beleeft
  • Gasten begeleiden bij het bijlwerpen: je introduceert de gasten aan het spel en legt uit hoe je veilig bijlwerpt. Je blijft bij de gasten in de buurt om tijdens het werpen drankjes te verzorgen.
  • Gasten begeleiden bij de Escape Rooms: je begeleidt de gasten naar onze ruimtes en legt uit wat ze gaan doen. Als zij spelen, zit jij in de controlroom om in te springen als dat nodig is.
  • Ondersteunen bij onze Lounge (horeca): drankjes en snacks serveren aan gasten.

We houden van naborrelen, en aan het eind van de shift doen we vaak ook nog een drankje met z’n allen! Klinkt als een droom bijbaan, vind je niet? Ideaal voor (nieuwe) studenten van Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht of MBO Midden Nederland die graag aan de slag willen naast hun studie.