19 november 2021
Nieuws

Als teamuitje online escape room spelen

Afgelopen jaar was hoogstwaarschijnlijk voor jouw team niet makkelijk. Voor bijna heel Nederland speelde er economische onzekerheid, isolatie, thuiswerken en wellicht zelfs persoonlijke ervaringen met COVID-19. Veel bedrijven hebben aanstaande december hun jaarafsluiting op het programma staan, een leuk teamuitje met alle collega’s als bedankje voor al het harde werk. Helaas stijgen de Coronacijfers weer, waardoor veel bedrijven zich genoodzaakt voelen om dit uitje te annuleren, uit te stellen of om te boeken. Ook de maatregels rondom deze en een eventuele verlengde lockdown gooien roet in het eten. Wij zien bij The Team Building en House of Karts het ook, met de sluiting na 18:00 worden vooral de bedrijfsuitjes getroffen, deze vinden immers veelal na werktijd plaats. Omdat activiteiten voor grote groepen vaak lastig te organiseren zijn wachten veel organisatoren ook niet af wat de regels gaan worden en nemen zij het zekere voor het onzekere. En wat doe je dan? Een online teambuilding activiteit zoeken!

Vorig jaar hebben wij de online escape room Expeditie Bertken aangeboden aan de zakelijke doelgroep. Meer dan 10.000 spelers speelden onze online escape room in teams van 4 tot 8 personen en kregen een borrelbox thuisgestuurd. Omdat dit veel logistieke organisatie én daarmee doorlooptijd met zich meebracht hebben we dit jaar gekozen om een afgeslankte versie van het spel aan te bieden. Dezelfde kwaliteit, goede begeleiding maar veel eenvoudiger te organiseren omdat er geen fysieke elementen zijn.

Online Expeditie is een spel wat we eenvoudig aan honderden spelers tegelijk kunnen aanbieden en binnen enkele dagen kunnen organiseren. Morgen voor 50 personen een online teamuitje? Geen probleem, regelen we gewoon! Anders dan andere online escape room aanbieders hebben wij specifiek de zakelijke markt in het achterhoofd en dat vindt je terug in een hoog kwaliteits- en serviceniveau. Ook is samenwerken een essentieel onderdeel van het spel, waardoor je het echt samen beleeft. Bedrijven zoals Shell, ProRail, NS, Rabobank, Gemeente Utrecht en vele anderen kunnen dit bevestigen en beoordeelden ons gemiddeld met een ruime 9!

Online Expeditie is per direct online of telefonisch te boeken. Het spel duurt 1,5 uur. je boekt het vanaf 8 personen voor maar 19,- p.p. ex BTW.