Naar hoofdinhoud
De plek in Utrecht voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje en uitje!

Beleef onze spectaculaire online escape room!

Blijf jij in verbinding met je collega's?

Beleef onze spectaculaire online escape room!

Blijf jij in verbinding met je collega's?

Online Escape room Expeditie Bertken bij jou thuis

Beleef deze spectaculaire 360-graden virtuele escape room.

In de Jacobikerk, in de kluis, boven de gewelven en in de klokkentoren speelt zich het mysterie van Zuster Bertken af. Zij heeft zich eeuwen geleden ingemetseld in een kleine cel en heeft daar maar liefst 57 jaar gewoond. Wat motiveerde haar om vrijwillig in quarantaine te gaan? Jullie doel is om op haar sterfdag een ode te brengen aan deze quarantaine-expert.

Het spel bestaat uit een reeks interactieve puzzels, met digitale en analoge elementen die meegeleverd worden in een borrelpakket. Een acteur neemt je mee op expeditie en de begeleiding van onze Game Masters zorgt ervoor dat jij en je collega’s succesvol het einde halen.

Expeditiebox inhoud

– 2 biertjes van de Leckere of 1 blikje Ginger Ale en 1 Blikje Lemon
– Glas
– Zakje nootjes
– Blikje Pringles
– Spel elementen

Expeditie Bertken is niet speelbaar zonder de Expeditiebox.
Meer vragen? Lees hieronder de veelgestelde vragen.

  • Aantal personen: 8-1000 personen
  • Duur: ca. 1,5 uur
  • Talen: NL / EN
  • Kosten: 35,-* p.p. ex. BTW incl. live begeleiding, borrelpakket
4.5/5

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE AL VOOR

Beleef het samen, een unieke online escape room om nooit te vergeten

Nu p.p.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Trailer

Neem een kijkje achter de schermen

Trailer

Neem een kijkje achter de schermen

Wees er snel bij - dit is het ideale uitje voor 2021!

Verbinding door spel

Ons team staat al jaren klaar om jullie een onvergetelijk uitje te bezorgen. Wij geloven in analoge belevingen die voor verbinding en plezier zorgen. Door covid-19 is het helaas even niet mogelijk om deze ervaringen te beleven. 

Hieruit ontstond online escape room Expeditie Bertken, een combinatie van online en analoog puzzelen. In de box die je opgestuurd krijgt zitten spelelementen die je in het online spel nodig hebt.

-Paul Kleine

Veelgestelde vragen

Vul op deze pagina het formulier in, mails ons op boekingen@theteambuilding.nl of bel ons op 030 290 1738.

Tot tien dagen van te voren kan dit vrijwel altijd. We rekenen een week voor verzenden, en willen 8 dagen van te voren de adressen hebben. 

Wil je over minder dan 7 dagen spelen? Bel ons dan even.

Expeditie Bertken is 7 dagen per week te spelen in tijdsblokken van 2 uur. Het spel begint op alle even uren, zoals 16:00 of 18:00. In uitzonderingen kunnen we hier na overleg van afwijken.

Je speelt Expeditie Bertken in kleine teams van 4 tot 8 personen per team. Met jouw organisatie kun je natuurlijk met heel veel teams tegelijk het spel spelen. Het maximale aantal spelers wat tegelijk op de website kan spelen is ongeveer 500.

Er zijn twee keuze’s:

    • Wij sturen de boxen rechtstreeks op naar hun thuisadressen. Hiervoor hebben we de adresgegevens van iedereen nodig, en een e-mailadres voor de Track&Trace. Je kan deze aanleveren in een excel of hen dit persoonlijk laten invullen in onze boekingstool.
    • Wij brengen de boxen naar jullie kantoor, hiervoor staat een kleine korting op de speelprijs, afhankelijk van de locatie en timing.

Indien je om 16:00 de Expeditie geboekt hebt, loopt om 16:00 je timer af en is jullie spel toegankelijk. Ook staan er vanaf dat moment spelbegeleiders voor je klaar. Het is dus slim om vooraf al teams te verdelen, de video call op te starten de website op te zoeken en in te loggen. Ervaring leert dat dit ongeveer 20 minuten kan duren.

Je hebt van ons een Expeditiebox gekregen met daarin een Expeditie Guide. Hierop staat de link naar de spelpagina. Als eerste voer je dan je organisatienaam in, deze werkt alleen rondom de tijd dat je geboekt hebt. Let op de exacte spelling; graag zo invoeren als ook in de mails is vastgelegd. Je gebruikersnaam en wachtwoord vindt je vervolgens op de Expeditiehandleiding.

Jullie kunnen zelf met alle collega’s (meerdere teams) bij elkaar komen in een video-call voor en na het spel. Wij faciliteren dit niet. Wel is er een timer op de website speciaal ingesteld op de start van jullie spel. Eerder inloggen heeft dus geen zin, elk team begint tegelijk

Je kan met je team overleggen via een videocall. Platforms die goed geschikt zijn zijn MS Teams, Zoom, Google Hangout, Skype, WebEx, maar daar stopt de lijst zeker niet. Let erop dat een chatfunctie is en je elkaar kan zien en horen.

Voor teams is er een chatbutton beschikbaar op de website. Vul hier je gegevens in (dan weten we wie we helpen en wie er nog meer in je team zit) en je kan chatten met de Expeditieleider Patrick Lichtenberg. Hij kan je helpen met al je technische en spelinhoudelijk vragen. Gratis, kost je niks, geen tijd, geen strafpunten etc. Het liefste chat hij met 1 vast iemand per team.

De anderhalf uur is ongeveer speeltijd voor het spel, maar het kan natuurlijk zijn dat jullie nog niet klaar zijn. Geen punt, je kunt daarna rustig doorgaan met het spel. Of de drankjes openen, dat is helemaal aan jullie. De spelbegeleiding zal nog heel eventjes blijven hangen om te vragen of jullie nog laatste hints willen. Je kan niet op een later moment terugkomen en doorspelen, dan zijn je inloggegevens namelijk niet meer geldig.

Ja, er zijn sommige elementen bij Expeditie Bertken die kunnen worden gepersonaliseerd. Denk aan een video vooraf en een puzzel die is aangepast met specifieke company-content. Aan de hand van jullie wensen kunnen we dit meenemen op de offerte. Let op dat die ook wat extra moeite en planning van jullie kant vereist.

Nee. Alle onderdelen van de Expeditiebox zijn nodig om het spel te kunnen spelen. Ook de drankjes.

10.000+ spelers gingen je voor

Wil je liever in jouw eigen kantoor spelen? Dat kan!

We maken virtual escape rooms helemaal naar wens voor jouw organisatie, bijvoorbeeld als onboarding! Lees hier uitgebreid over alle mogelijkheden of bekijk rechts de impressie van het spel dat we voor KPMG hebben gemaakt.