15 september 2019
Nieuw

Nieuw: Axe Throwing

Nieuw: Axe Throwing!

Eindelijk mogen we onze nieuwe activiteit aan jullie voorstellen! Real Axe Throwing in Utrecht oftewel Bijlwerpen.

Lees ik dat goed, hoor ik je denken. Jazeker en het is ontzettend leuk!

Sinds 1 oktober kan je bij ons bijlwerpen onder leiding van onze Axeperts. Bij deze activiteit volg je een uur lang een workshop en speel je een onderlinge competitie. Kracht is weinig van belang; het gaat juist om techniek en precisie.

“Geen zin in bowling of lasergamen als bedrijfsuitje? Ga bijlwerpen!” Lees het uitgebreide artikel van het AD.

“Na jeu de boules nu ook bijlwerpen in Utrecht.” Lees het artikel op duic.nl.

Deze rage uit de Verenigde Staten heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing zorgt voor een echte ‘adrenaline rush’ en een onvergetelijk uitje. Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden en/of familie.

Meer over Axe Throwing