Naar hoofdinhoud

Scholen

Op zoek naar een excursie met je klasgenoten? Of voor de hele bovenbouw? Wij hebben alle ruimte om grote groepen (kinderen) te ontvangen! Alle activiteiten onder 1 dak. Je kunt met z’n allen 1 activiteit doen of allemaal verschillende activiteiten. 

Excursie in Utrecht

Op onze locatie in Utrecht zorgen wij voor een dagje uit waarbij alles is geregeld. Onze locatie is goed te bereiken met het OV, de fiets en beschikt over gratis parkeerplekken. 

Samenwerken met de klas

Onze activiteiten zijn uitermate geschikt om elkaar beter te leren kennen en te leren samenwerken, perfect dus voor bijvoorbeeld een introductiedag. Je kan bij ons escape rooms spelen.

Vrijblijvend voorstel voor programma

Bekijk ons activiteitenaanbod hieronder of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Cas vertelt je er aan de telefoon graag alles over. 

Grote groepen voldoende capaciteit

We hebben dagprogramma’s voor groepen tot ca. 100 leerlingen. De meeste scholen die wij ontvangen zijn bovenbouw van middelbare scholen of MBO en HBO scholen met bijvoorbeeld hun introweek.

Wij zien jouw school graag terug bij The Team Building!

Mail ons nu en wij maken een programma op maat

Mail ons nu en wij maken een programma op maat

Strijd der Nederlanden
(exclusief)

11-20 personen

Strijd der Nederlanden
(battle)

6-10 personen

De Verzetsgroep

2-8 personen vanaf 8 jaar

The Diamond Heist

3-8 personen vanaf 12 jaar

fusion drift, een unieke ervaring voor jong & oud!

Exclusief bij The Team Building: Fusion Drift! Met onze zelfgemaakte drift karts scheur je over ons circuit ‘’The Warehouse’’! Karten zoals je dit nog nooit beleefd hebt, dát is Fusion Drift! De karts zijn speciaal ontwikkeld om karten naar een nieuwe dimensie te brengen. Het gaat hier niet alleen om het rijden van de meeste rondes of de snelste rondetijd. Op het circuit zijn meerdere elementen verwerkt om de wedstrijd te beïnvloeden, zo hebben zowel het circuit als de mederijders invloed op jouw score. Waan jezelf in een real life video game, maak het je tegenstanders lastig en win door de meeste punten bij elkaar te rijden! Ben jij de snelste van de onderbouw of zelfs de hele school?

Word de snelste van je school!

fusion drift

Next level karting

Een hele dag uit handen genomen

Op zoek naar een volledige dag vermaak voor jouw schoolklas, leerjaar of de onder of bovenbouw? Dan moet je bij The Team Building zijn. Wij nemen de volledige planning uit handen en zorgen voor een onvergetelijke dag voor alle kinderen. Begin bijvoorbeeld met een escape room, vervolgens gezellig samen lunchen in onze lounge! Nog energie over? Dan kunnen de kinderen tegen elkaar racen op onze Fusion Drift baan en strijden om de snelste tijd. 

Kortom, wij kunnen een volledig programma verzorgen. Mail ons of bel ons en wij sturen (vrijblijvend) een offerte.