Naar hoofdinhoud
De plek in Utrecht voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje en uitje!

Scholen

Op zoek naar een excursie met je klasgenoten? Of voor de hele bovenbouw? Wij hebben alle ruimte om grote groepen (kinderen) te ontvangen! Alle activiteiten onder 1 dak. Je kunt met z’n allen 1 activiteit doen of allemaal verschillende activiteiten. 

Excursie in Utrecht

Op onze locatie in Utrecht zorgen wij voor een dagje uit waarbij alles is geregeld. Onze locatie is goed te bereiken met het OV, de fiets en beschikt over gratis parkeerplekken. 

Samenwerken met de klas

Onze activiteiten zijn uitermate geschikt om elkaar beter te leren kennen en te leren samenwerken, perfect dus voor bijvoorbeeld een introductiedag. Je kan bij ons escape rooms spelen, samen een escapespel beleven of The Floor is Lava spelen. 

Vrijblijvend voorstel voor programma

Bekijk ons activiteitenaanbod hieronder of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Jelle of Michiel vertellen je er aan de telefoon graag alles over. Wij zien jouw school graag terug bij The Team Building!

Mail ons nu en wij maken een programma op maat

Mail ons nu en wij maken een programma op maat

De Verzetsgroep

2-8 personen vanaf 8 jaar

The Diamond Heist

3-8 personen vanaf 12 jaar

Case 0048

2-4 personen vanaf 14 jaar

House of karts, een unieke ervaring voor jong & oud!

Exclusief bij The Team Building: House of Karts! Met onze zelfgemaakte drift karts scheur je over ons circuit ‘’The Warehouse’’! Karten zoals je dit nog nooit beleefd hebt, dát is House of Karts! De karts zijn speciaal ontwikkeld om karten naar een nieuwe dimensie te brengen. Het gaat hier niet alleen om het rijden van de meeste rondes of de snelste rondetijd. Op het circuit zijn meerdere elementen verwerkt om de wedstrijd te beïnvloeden, zo hebben zowel het circuit als de mederijders invloed op jouw score. Waan jezelf in een real life video game, maak het je tegenstanders lastig en win door de meeste punten bij elkaar te rijden! Ben jij de snelste van de onderbouw of zelfs de hele school?

Word de snelste van je school!

House of Karts

Next level karting

Een groot escape kinderspel

Eiland Draaikolk is een afgeleide van de escaperoom, met als grote voordeel dat je met zijn allen bij elkaar blijft en het kruipen en sluipen mag overslaan. 

Het puzzelen zit er natuurlijk wel in, dus je wordt flink uitgedaagd om het mysterie op te lossen. Ook qua verhaal en beleving zit je goed. Je gaat namelijk op zoek naar een schat op een onbewoond eiland en probeert als eerste de vlag te hijsen. Eiland Draaikolk is een perfect spel om elkaar beter te leren kennen, je wordt namelijk als team op de proef gesteld. 

Dit spel heet Eiland Draaikolk en is geschikt vanaf ongeveer 8 jaar oud. In totaal hebben we 4 kisten waar je met teams van 3 tot 5 kids mee kan spelen. Perfect dus om te kijken hoe de klasgenoten samenwerken.

Speel eiland draaikolk met je klas!

Eiland draaikolk

Speciaal voor grotere groepen met kids

The Floor is Lava: actief kinderspel

Ook fantastisch om te spelen met een grote groep is The Floor is Lava.

The Floor is Lava is een avontuurlijk en actief spel. Samen met je vrienden moet je in de jungle op zoek naar goudstaven om zo de hoogste toren te bouwen. Maar het andere team heeft de goudstaven door te klimmen en te klauteren goed verstopt en dan mag je de vloer ook nog eens niet raken! Het is dus niet makkelijk…

Door het slingeren aan lianen, kruipen langs netten en hangen aan de monkey bars ga jij op zoek, met je team om zoveel mogelijk staven te vinden. In drie rondes ga je gouden, zilveren of bronzen staven verstoppen, verzamelen en uiteindelijk de hoogste toren bouwen! De teams wisselen door zodat je met iedereen speelt.

Speel The Floor is lava!

The Floor is Lava

Voor groepen tot 15 personen

Een hele dag uit handen genomen

Op zoek naar een volledige dag vermaak voor jouw schoolklas, leerjaar of de onder of bovenbouw? Dan moet je bij The Team Building zijn. Wij nemen de volledige planning uit handen en zorgen voor een onvergetelijke dag voor alle kinderen. Begin bijvoorbeeld met een escape room, vervolgens gezellig samen lunchen in onze lounge gevolgd door nog een uur The Floor is Lava spelen. Nog energie over? Dan kunnen de kinderen tegen elkaar racen op onze House of Karts baan en strijden om de snelste tijd. 

Kortom, wij kunnen een volledig programma verzorgen. Mail ons of bel ons en wij sturen (vrijblijvend) een offerte.