Naar hoofdinhoud
/ Bedrijfsuitje organiseren

Bedrijfsuitje organiseren

2-15 spelers
10 minuten per game

Kom je bedrijfsuitje organiseren bij The Team Building

Ben jij op zoek naar een locatie voor je bedrijfsuitje in Utrecht? Bij The Team Building zit je goed! Ons indoor activiteitencentrum is dé plek voor bedrijfsuitjes. Door de centrale ligging in het centrum van Utrecht zijn wij goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Wij bieden niet het standaard bowling uitje, maar unieke ervaringen. Ontdek wat er allemaal valt te beleven en geniet voor, tijdens of na je activiteit van een lekker hapje en drankje. Onze escape rooms, het axe throwing en de House of Karts zijn unieke activiteiten die jouw bedrijfsuitje onvergetelijk maken. Voor bedrijfsuitjes hebben wij verschillende arrangementen, maar je kunt ook samen met ons kijken naar een programma op maat. Wil jij bij The Team Building een bedrijfsuitje organiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag hier een offerte aan.

Wij zijn er voor jouw perfecte bedrijfsuitje

The Team Building is de grootste locatie van Utrecht voor de leukste bedrijfsuitjes. Bij House of Karts vind je de beste combinatie van karten en een video game. Onze karts zijn speciaal gemaakt om te driften en hebben een interactief stuur. Het draait bij ons niet om snelheid, maar om het behalen van de meeste punten. De verschillende spelelementen op de baan zoals een Speed Up om te versnellen en een Attack om je voorganger langzaam te laten rijden maken het tot een onvergetelijke ervaring. Onze unieke drift kart is elektrisch aangedreven, dus je hebt geen last van veel herrie en rook dampen. Je geeft gas en remt met flippers achter het stuur en lange benen zijn dus niet nodig! Naast het karten kun je bij ons ook terecht voor axe throwing: voel je een oermens en kom bijlwerpen! Ook onze zelf ontworpen en zelf gebouwde escape rooms zijn ideaal voor bedrijfsuitjes. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!   

 

 

 

 

 

Bedrijfsuitjes waren nog nooit zo leuk: kom naar The Team Building!

Bij The Team Building begrijpen we als geen ander dat een bedrijfsuitje best ingewikkeld is om te organiseren. Het is daarom fijn om met de juiste partner samen te werken. Wij zitten klaar om samen met jou je wensen door te spreken, een vrijblijvende offerte op maat te maken en alles op alles te zetten om jullie bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden en te laten verlopen. Onze unieke en aansprekende activiteiten, gezellige horeca en gratis parkeerplaatsen voor de deur zorgen voor een fijne beleving voor jou en je hele team. Wij hebben een aanbod aan standaard arrangementen, zoals borrel arrangementen en lunch arrangementen. Ook kun je kiezen voor een pizza arrangement met vers belegde pizza’s uit onze steenovens. Neem hier een kijkje voor de mogelijkheden of voor meer informatie. Voor jouw perfecte bedrijfsuitje ben je bij The Team Building aan het juiste adres, tot snel!