Naar hoofdinhoud
/ Activiteiten / Karten Utrecht / House of karts kinderfeestje

Kinderfeestje Fusion Drift
(voorheen: House of Karts)

Aanbieding

kInderfeestje Double Drift

2 x 10 minuten game
ca. 2,5 uur feestje 

Race 2 x met elkaar voor de meeste punten
Neem na de races je medaille in ontvangst
Om af te sluiten met taart en limonade

nu 27,50 ipv 37,50 p.p.
met code FDFEESTJE25

Fusion Drift (voorheen: House of Karts) kinderfeestje

Wat gaaf je bent jarig, gefeliciteerd. Vier jouw feestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij Fusion Drift (voorheen: House of Karts) en ervaar de unieke beleving van onze drift kart met spel elementen. Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit om de meeste punten te halen. Verzin jullie eigen racenamen. Race met elkaar en pak zoveel mogelijk punten. Na afloop is het tijd voor jullie momentje op het podium en een medaille en om jouw verjaardag echt compleet te maken sluiten we af met taart en limonade.

De verschillende spelelementen op de baan zoals een Speed up om te versnellen en een Attack om je voorganger langzamer te laten rijden maken het tot onvergetelijke ervaring. Lees meer.

Fusion Drift (voorheen: House of Karts) kinderfeestje speel je tot 15 personen tegelijkertijd en is geschikt vanaf 135 cm of 10 jaar. Let op er geldt een minimale afname van 6 personen. Momenteel is Fusion Drift (voorheen: House of Karts) kinderfeestje op alle dagen te spelen met uitzondering van de zaterdagen. Lees hier meer veel gestelde vragen.

SPELELEMENTEN

Speed up
+ 1 punt

Verzamel 3 Speed ups voor een boost van 5 seconden.

Slow down
- 1 punt

Rij over de Slow down en je vertraagt 3 seconden.

Bomb
+ 1 punt

Zet je Attack in en de gene achter je krijgt een Slow down. 

Attack
+ 1 punt

Zet je Attack in en de gene die voor je rijdt krijgt een Slow down. 

Defence
+ 1 punt

Bescherm jezelf tegen een Attack, Bomb of Slow down.

Random
?

Willekeurige kans op een anders Power-up, positief/negatief.

Play Video

Veel gestelde vragen over Fusion Drift (voorheen: House of karts) Utrecht

Er kunnen maximaal 15 personen tegelijk rijden.
Ons circuit in Utrecht is geheel indoor en gelijkvloers.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door onder meer power-ups te verzamelen en in het zetten. Het gaat hierbij dus niet om de snelste rondetijd, maar om de beste tactiek! Ondersteuning voor schermlezers staat aan.

Als jullie groep uit minder dan 15 personen bestaat kan het zo zijn dat je met een ander groepje karters de strijd aan gaat! Wij bieden eventueel wel de mogelijkheid het volledige circuit af te huren.

Wij hebben het spel zo veilig mogelijk gemaakt. Op onze kartbaan staan 3 opgeleide medewerkers en onze karts kunnen op afstand worden gereduceerd in snelheid. Tevens is het verplicht een helm en gordel te dragen.

Onze activiteit Fusion Drift
(voorheen: House of karts) is uniek wereldwijd en momenteel enkel te vinden in Utrecht!

Bij kidskarten duurt een spel 8 minuten waarin het de bedoeling is zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Voor groepen groter dan 15 personen splitsen wij de rijders op in verschillende heats.

Zeker! Er is een speciale ruimte waar toeschouwers veilig kunnen kijken.

Wij raden je aan dichte schoenen te dragen (geen slippers) en tijdens de wintermaanden een warme trui of vest.

Onze karts kunnen niet achteruit. Wél kunnen de karts 360 graden draaien.

Om te kunnen kidskarten moet je minimaal 1.35m zijn OF 10 jaar zijn en er kan om een ID gevraagd worden. Uitzondering kunnen alleen in voorafgaand overleg gemaakt worden. Vanaf 14 jaar en 1.40m mag je ook bij regulier karten meerijden, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Naast de vaste regels raden wij karten af in geval van onder meer: zwangerschap, nog niet hersteld letsel, hartproblemen, epilepsie, verminderd zichtvermogen en zwaar overgewicht.

Jazeker! onze karts worden aangedreven en bestuurd middels het stuur. Wanneer je dus voldoende kracht in je handen hebt ben je van harte welkom!

Onze karts zijn niet geschikt voor mensen boven de 125 kilo. Ook moet de helm passen en de gordel kunnen sluiten. Je mag zelf een gordelverlenger meenemen.

Ja, normaal wel, maar minderjarigen kunnen alleen op locatie door hun begeleider geregistreerd worden. Dit kan prima in de tijd die wij hebben aangegeven dat je hier aanwezig hoort te zijn.

Wij bieden momenteel geen specifieke giftcards voor Fusion Drift
(voorheen: House of karts) aan. Wel zijn de cadeaubonnen van The Team Building inwisselbaar tegen Fusion Drift
(voorheen: House of karts) producten.

Het spel kan best intensief zijn en het is daarom is het lekker om onder het genot van een drankje weer op te laden voor de volgende heat!

Jazeker, wij hebben een bar vol met lekkere drankjes en snacks!

Reserveren is geen must, maar om een plekje op de kartbaan te bemachtigen wel aan te raden. Voor kinderfeestjes zorgen wij voor taart, die moeten we minimaal een dag van te voren voor jullie regelen.

Onze karts worden begrensd speciaal voor kinderen, daarnaast zijn er speciale inzet stoelen zodat de kinderen veilig in de kart passen.