Veelgestelde vragen

Je bezoek bij The Team Building

Hoe lang duurt een activiteit?

De activiteit zelf duurt een uur. Reken ander half uur dit omdat we tijd nemen bij binnenkomst en na afloop.

Kan ik bij jullie ook wat eten of drinken voor of na mijn spel?

Ja, wij hebben een bar en uitgebreid assortiment aan drankjes en borrelhapjes.

Hebben we de escaperoom/spel voor onszelf?

Jazeker. We mengen geen groepen door elkaar in de escaperooms en spellen.

Can we play in English?

Yes, you can! Escape rooms: The Diamond Heist and The Resistance Group and the games: The VOC-escape and The Floor is Lava can be played in english. “For more information, please click here to go to our English page.

Zijn de escaperooms toegankelijk voor mindervaliden?

Zonder te veel te willen verklappen over de kamers: in The Diamond Heist kan iemand met een reisrolstoel redelijk meespelen. Niet alle puzzels zijn helemaal toegankelijk vanuit een rolstoel. We zitten in een kelder onder een voormalige autodealer, met als ingang een talud waar vroeger auto’s naar binnen reden. Alleen op de wc’s is het lastig met een rolstoel (sorry!)

Voor mensen die niet zo goed ter been zijn kunnen we zorgen dat er in alle ruimtes een (extra) stoel staat. Als er zwangeren in je team zitten: in The Diamond Heist moeten er minstens drie teamleden zich in bochten kunnen wringen.

Waar kun je parkeren?

Bij ons op het terrein van The Team Building zijn er een aantal plekken beschikbaar waar je kunt parkeren. Deze plekken kunnen alleen gebruikt worden tijdens het bezoek aan Get out of here. Daarna worden ze weer gebruikt door andere gasten. Er wordt per 4 bezoekers gerekend op 1 auto. Mochten jullie met meer auto’s komen kunnen jullie gebruik maken van parkeergelegenheid in de omgeving.

Er zijn een aantal opties om gratis te parkeren. Bij Kantien voor de deur en bij Beers and Barrels in de wijk. Mochten hier geen plekken beschikbaar zijn, dan is het mogelijk om in de parkeergelegenheid van de Jaarbeurs te parkeren.

Betalen en annuleren

Wat zijn de betaalopties?

Je kunt nu je tijdstip reserveren, ook als je niet direct kunt betalen. Aan het eind van het bestelproces kun je een aantal betaalopties kiezen. Deze opties zijn:

– iDEAL
– Creditcard
– Overboeking
– Ter plaatse met PIN
– Achteraf op factuur (alleen voor bedrijven, administratiekosten)

Kan ik een optie nemen / hoe zit het met annuleren?

We werken niet met opties. Echter, een reservering kun je tot 48 uur tevoren zonder kosten annuleren. Heb je al betaald met iDEAL, creditcard of overboeking? Dan betalen we je zonder problemen terug.

Bij annuleringen tussen 24 en 48 uur brengen we een vergoeding in rekening te bedrage van 50% van de boeking. Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we het gehele bedrag in rekening. In uitzonderlijke gevallen vragen we ons af wat een eerlijke oplossing zou zijn.

Kan ik ook studentenkorting krijgen?

Voor studenten hanteren we een korting SANOZ: 10% korting voor Studenten in de Avond, maar Niet Op Zaterdag. De boekingsmodule controleert niet automatisch of de korting klopt met het tijdstip. Mocht je de korting hebben toegepast op een verkeerd tijdstip, dan vraagt de GameMaster je om extra af te rekenen.