Veelgestelde vragen

Je bezoek bij The Team Building

Hoe lang duurt een activiteit?

De escaperooms, kinderfeestjes en bijlwerpen duren één uur. Reken in je agenda vanaf de boekingstijd op anderhalf uur, zo hebben we voldoende tijd voor uitleg en praktische zaken. Een game karten duurt 10 minuten, we vragen je om een half uur voor je eerste spel aanwezig te zijn voor de uitleg.

Kan ik bij jullie ook wat eten of drinken voor of na mijn spel?

Ja, wij hebben een bar en uitgebreid assortiment aan drankjes en borrelhapjes. Diners en lunches zijn alleen mogelijk wanneer dit vooraf is ingeboekt. We kunnen dit helaas niet op alle momenten faciliteren ivm drukte en capaciteit van onze lounge en ons personeel.

Hebben we de escaperoom/spel voor onszelf?

Jazeker. We mengen geen groepen door elkaar in de escaperooms en spellen. Bij karten kan je game wel worden aangevuld tot 15 personen.

Can we play in English?

Yes, you can! Escape rooms: The Diamond Heist and The Resistance Group and Real Axe Throwing and House of Karts can be played in english.

Zijn de activiteiten toegankelijk voor mindervaliden?

Zonder te veel te willen verklappen over de kamers: in The Diamond Heist kan iemand met een reisrolstoel redelijk meespelen. Niet alle puzzels zijn helemaal toegankelijk vanuit een rolstoel. We zitten in een kelder onder een voormalige autodealer, met als ingang een talud waar vroeger auto’s naar binnen reden. Alleen op de wc’s is het lastig met een rolstoel (sorry!) Voor mensen die niet zo goed ter been zijn kunnen we zorgen dat er in alle ruimtes een (extra) stoel staat.

Real Axe Throwing bevindt zich op een etage en is alleen bereikbaar per trap.

House of Karts maakt gebruik van unieke karts die volledig met de hand bestuurd worden, deze zijn daarom toegankelijk voor mensen met een lichte beperking aan de benen.

Voor zwangere bezoekers; op verzoek kan er bij de activiteiten een extra stoel worden neergezet. Let op: House of Karts is niet toegankelijk voor zwangere deelnemers in verband met de eigen veiligheid.

Waar kun je parkeren?

Bij ons op het terrein van The Team Building zijn er slechts een aantal plekken beschikbaar waar je kunt parkeren. Deze plekken kunnen alleen gebruikt worden tijdens het bezoek aan The Team Building. Daarna worden ze weer gebruikt door andere gasten. Mochten jullie met meer auto’s komen kunnen jullie gebruik maken van parkeergelegenheid in de omgeving.

Mochten hier geen plekken beschikbaar zijn, dan is het mogelijk om in de parkeergelegenheid van de Jaarbeurs te parkeren.

Betalen en annuleren

Wat zijn de betaalopties?

Je kunt nu je tijdstip reserveren, ook als je niet direct kunt betalen. Aan het eind van het bestelproces kun je een aantal betaalopties kiezen. Deze opties zijn:

– Vooraf met iDEAL
– Ter plaatse met PIN
– Ter plaatse met Creditcard
– Achteraf op factuur (alleen voor bedrijven, administratiekosten)

Kan ik een optie nemen / hoe zit het met annuleren?

Afhankelijk van het gewenste tijdstip kunnen we een vrijblijvende offerte voor je opmaken, je kan ons het beste hiervoor bellen of mailen. Voor onze annuleringsvoorwaarden kan je het beste kijken bij onze algemene voorwaarden, dit is namelijk afhankelijk van je type reservering.

Kan ik ook studentenkorting krijgen?

We hebben helaas geen studentenkortingen. Als je het leuk vind om hier vaker rond te lopen én je hebt geld nodig dan hebben we wel vacatures voor je!