Naar hoofdinhoud
/ Activiteiten / Elektrisch karten

Elektrisch karten

1 x 10 minuten game
16,99 p.p.
Meest gekozen

2 x 10 minuten games
31,50 p.p.

3 x 10 minuten games
39,99 p.p.Kom Elektrisch karten bij The Team Building

The Dutch Drift: dat is onze unieke drift kart bij Fusion Drift. Deze elektrische karts zijn speciaal ontworpen om mee te driften. Het gaat bij deze kart niet om de snelheid, maar om de rijervaring. Dit zorgt ervoor dat de kart geschikt is voor iedereen, ook voor ouders en kinderen tegelijk! Lange benen zijn niet nodig, want je geeft gas en remt met het stuur. Bij elektrisch karten heb je geen last van uitlaatgassen en het geluid van motoren. Fusion Drift is speciaal gemaakt om te winnen met punten door over de power-ups te rijden. met sommige power-ups kan je je tegenstanders punten laten verliezen door een bom of een raket. Wat deze unieke ervaring leuk maakt voor iedereen! Onze elektrische karts zijn speciaal voor en door The Team Building ontwikkeld in samenwerking met The Grid – Racing, de Nederlandse kartfabrikant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

SPELELEMENTEN

Speed up
+ 1 punt

Verzamel 3 Speed ups voor een boost van 5 seconden

Slow down
- 1 punt

Rij over de Slow down en je vertraagt 3 seconden

Attack
+ 1 punt

Zet je Attack in en degene die voor je rijdt krijgt een Slow down 

Defence
+ 1 punt

Bescherm jezelf tegen een Attack of Slow down

Random
?

Willekeurige kans op Speed up, Slow down, Attack of Defence

Play Video


Elektrische karts bij Fusion Drift

Play Video

Karten bij The Team Building is de beste combinatie van karten en een video game. Het draait bij ons om het behalen van de meeste punten en om de beleving, niet om de snelheid! Deze activiteit is daardoor geschikt voor iedereen en wij zijn dé plek om te karten in Utrecht voor ieder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of uitje met de familie! De verschillende spelelementen op de baan, zoals een Speed up om te versnellen en een Attack om je voorganger langzaam te laten rijden, maken deze activiteit tot een onvergetelijke ervaring. Speel slim en gebruik je beste tactiek om de meeste punten te verzamelen! Hier vind je meer informatie over Fusion Drift en onze elektrische karts. Reserveren? Neem contact met ons op!

Wat onze gasten zeggen over Fusion Drift

Paul
Read More
Leuke baan met leuke karts. Over de gekleurde stickers rijden om power ups te pakken. Let op de slowdown (rode batterij). Gassen en remmen met de hand. Weinig parkeergelegenheid, maar aan de overkant van de weg is er nog parkeergelegenheid. Ruime bar met veel zitplaatsen en speciaalbieren.
Jimmy
Read More
Leuk om een keertje te doen, karts gaan wel langzaam maar het driften is leuk en je hebt ook de mogelijkheid om elkaar aan te vallen.


Veel gestelde vragen over Fusion Drift Utrecht

Er kunnen maximaal 15 personen tegelijk rijden.
Ons circuit in Utrecht is geheel indoor en gelijkvloers.
Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door onder meer power-ups te verzamelen. Het gaat hierbij dus niet alleen om de snelste rondetijd, maar om de beste tactiek!

Wanneer je met minder dan 15 personen bestaat de kans dat er andere mensen meerijden in de game. Wij bieden eventueel wel de mogelijkheid het volledige circuit af te huren.

Op onze baan staan opgeleide medewerkers om jullie te begeleiden. Onze karts kunnen op afstand worden uitgeschakeld en gereduceerd in snelheid. Tevens is het verplicht een helm en gordel te dragen. 

Onze activiteit Fusion Drift is uniek wereldwijd en momenteel enkel te vinden in Utrecht!

Een game duurt 10 minuten waarin het de bedoeling is zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Voor groepen groter dan 15 personen splitsen wij de rijders op in verschillende games. Je kunt elkaar tijdens de game aanmoedigen.

Zeker! Er is een speciale ruimte waar toeschouwers veilig kunnen kijken.

Wij raden je aan dichte schoenen te dragen (geen hakken) en tijdens de wintermaanden een warme trui of vest.

Ja dat mag. (Als je beloofd om niet alleen voor de snelheid bij ons te komen.) 🙂

Onze karts kunnen niet achteruit. Wél kunnen de karts 360 graden draaien.

Fusion Drift Regulier is de minimum leeftijd 14 jaar en 140 cm lang.

Fusion Drift kids en familie is de minimum leeftijd 10 jaar of 135 cm lang. 

Naast de vaste regels raden wij karten af in geval van onder meer: zwangerschap, nog niet hersteld letsel, hartproblemen, epilepsie, verminderd zichtvermogen en zwaar overgewicht.

Jazeker! onze karts worden aangedreven en bestuurd middels het stuur. Wanneer je dus voldoende kracht in je handen hebt ben je van harte welkom!

Onze karts zijn niet geschikt voor mensen boven de 125 kilo. Ook moet de helm passen en de gordel kunnen sluiten.

Onze karts worden begrensd speciaal voor kinderen, daarnaast zijn er speciale inzet stoelen zodat de kinderen veilig in de kart passen. 

Jazeker! Voor zakelijke aanvragen raden we je aan contact op te nemen via boekingen@theteambuilding.nl

Ja. Je kunt dit eenvoudig op voorhand doen met de link in je bevestigingsmail. Er is tevens mogelijkheid dit op locatie te doen wanneer jullie ruim op tijd zijn.

Jazeker en het is ook heel leuk om te krijgen. Bekijk onze cadeaubonnen.

Het spel kan best intensief even een pauze onder het genot van een drankje is geen overbodige luxe. 

Jazeker, wij hebben een bar vol met lekkere drankjes en snacks!

Reserveren is geen must, maar om een plekje op de kartbaan te bemachtigen wel aan te raden.

Behaal de meeste punten met elektrisch karten!

Als je bij ons elektrisch komt karten, rijd je games van 10 minuten waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Op onze baan staan opgeleide medewerkers om jullie te begeleiden. Onze karts kunnen op afstand worden uitgeschakeld en gereduceerd in snelheid. Om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren. Daarnaast is het verplicht om een helm en gordel te dragen. Honger gekregen? Elektrisch karten kan best intensief zijn en daarom is het lekker om onder het genot van een hapje en/of drankje op te laden voor de volgende heat. Dit kan bij ons in de lounge, waar wij een capaciteit hebben tot ca. 2personen. Voor grote events zoals onze karttoernooien reserveren wij een gedeelte van onze lounge en het is ook mogelijk om de lounge of het pand exclusief af te huren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

The Team Building: elektrische karts voor jouw uitje

Ook voor het vieren van je kinderfeestje zit je bij ons goed. Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en ervaar de unieke beleving van onze drift kart met spelelementen! Na afloop hebben jullie je momentje op het podium en krijg je een medaille. Om jouw verjaardag echt compleet te maken sluiten we af met taart en limonade. Kijk hier voor de tarieven voor het vieren van een kinderfeestje. Je kunt bij het regulier karten kiezen voor single drift, double drift en triple drift. Neem hier een kijkje voor meer informatie over elektrisch karten bij The Team Building of neem contact met ons op voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden!