Naar hoofdinhoud
/ Activiteiten / House of Karts / House of Karts

House of Karts Utrecht

1 x 10 minuten game
16,99 p.p.
Meest gekozen

2 x 10 minuten games
31,50 p.p.

Nu zomeractie

3 x 10 minuten games
39,99 p.p.

Check nu onze deal voor een gratis derde heat gedurende de vakantieswat is House of Karts?

Kom samen met je vrienden, collega’s of familie karten bij House of Karts in Utrecht op onze unieke drift karts en baan. Het gaat bij House of Karts niet om de snelheid maar om het verzamelen van de meeste punten. House of Kart is toegankelijk en een leuke game voor iedereen. De verschillende spelelementen op de baan zoals een Speed up om te versnellen en een Rocket om je voorganger langzamer te laten rijden maken het tot onvergetelijke ervaring. Lees meer. Onze unieke drift kart is elektrisch aangedreven, geen last dus van veel herrie en rook dampen. Door te gassen en remmen met controls op je stuur heb je zelf in de hand hoe hard je gaat. Lees meer.

House of Karts speel je tot 15 personen tegelijkertijd en is geschikt vanaf 14 jaar. Lees hier meer veel gestelde vragen over House of Karts.

SPELELEMENTEN, onze power-ups

Speed up
+ 1 punt

Verzamel 3 Speed ups voor een boost van 5 seconden

Slow down
- 1 punt

Rij over de Slow down en je vertraagt 3 seconden

Bomb
+ 1 punt

Zet je Bomb in en degene die achter je rijdt krijgt een Slow down 

Rocket
+ 1 punt

Zet je Rocket in en degene die voor je rijdt krijgt een Slow down 

Shield
+ 1 punt

Bescherm jezelf tegen een aanval of Slow down

Random
?

Willekeurige kans op een Power-up

Play Video

Bij House of Karts gaat het om het behalen van zoveel mogelijk punten. Je behaalt die door over power-ups op de baan te rijden met je driftkart. Je kan ze vervolgens inzetten om te genieten van hun effecten. Dit doe je door de knoppen op je stuur in te zetten. Je hoeft nooit te richten bij een aanval, je raak automatisch degene voor je. Tenzij diegene verdedigt door een Shield in te zetten natuurlijk!

In de zomer van ’23 is de baan vernieuwd en zijn er extra
power-ups geplaatst en ook is er een nieuw stuur
geintroduceerd.

Bij House of Karts gaat het om het behalen van zoveel mogelijk punten. Je behaalt die door over power-ups op de baan te rijden met je driftkart. Je kan ze vervolgens inzetten om te genieten van hun effecten. Dit doe je door de knoppen op je stuur in te zetten. Je hoeft nooit te richten bij een aanval, je raak automatisch degene voor je. Tenzij diegene verdedigt door een Shield in te zetten natuurlijk!

In de zomer van ’23 is de baan vernieuwd en zijn er extra power-ups geplaatst en ook is er een nieuw stuur geintroduceerd.Unieke drift kart

Play Video

Onze unieke drift kart The Dutch Drift is speciaal ontworpen om mee te driften. Ook gaat het bij deze kart niet om de snelheid maar om de rijervaring. Dit maakt de kart geschikt voor iedereen, ook voor kinderen en hun ouders tegelijk! Je geeft gas en remt met flippers achter stuur, lange benen zijn dus niet nodig. Doordat de kart elektrisch is aangedreven heb je geen last van uitlaatgassen of het geluid van motoren. De kart is in samenwerking met The Grid – Racing, Nederlandse kartfabrikant, speciaal voor ons ontwikkeld. 

Wat onze gasten zeggen over House of Karts

Paul
Read More
Leuke baan met leuke karts. Over de gekleurde stickers rijden om power ups te pakken. Let op de slowdown (rode batterij). Gassen en remmen met de hand. Weinig parkeergelegenheid, maar aan de overkant van de weg is er nog parkeergelegenheid. Ruime bar met veel zitplaatsen en speciaalbieren.
Jimmy
Read More
Leuk om een keertje te doen, karts gaan wel langzaam maar het driften is leuk en je hebt ook de mogelijkheid om elkaar aan te vallen.

Veel gestelde vragen over House of karts Utrecht

Er kunnen maximaal 15 personen tegelijk rijden.
Ons circuit in Utrecht is geheel indoor en gelijkvloers.
Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door onder meer power-ups te verzamelen. Het gaat hierbij dus niet alleen om de snelste rondetijd, maar om de beste tactiek!

Wanneer je met minder dan 15 personen bestaat de kans dat er andere mensen meerijden in de game. Wij bieden eventueel wel de mogelijkheid het volledige circuit af te huren.

Op onze baan staan opgeleide medewerkers om jullie te begeleiden. Onze karts kunnen op afstand worden uitgeschakeld en gereduceerd in snelheid. Tevens is het verplicht een helm en gordel te dragen. 

Onze activiteit House of Karts is uniek wereldwijd en momenteel enkel te vinden in Utrecht!

Een game duurt 10 minuten waarin het de bedoeling is zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Voor groepen groter dan 15 personen splitsen wij de rijders op in verschillende games. Je kunt elkaar tijdens de game aanmoedigen.

Zeker! Er is een speciale ruimte waar toeschouwers veilig kunnen kijken.

Wij raden je aan dichte schoenen te dragen (geen hakken) en tijdens de wintermaanden een warme trui of vest.

Ja dat mag. (Als je beloofd om niet alleen voor de snelheid bij ons te komen.) 🙂

Onze karts kunnen niet achteruit. Wél kunnen de karts 360 graden draaien.

House of karts Regulier is de minimum leeftijd 14 jaar en 140 cm lang.

House of karts kids en familie is de minimum leeftijd 10 jaar of 135 cm lang. 

Naast de vaste regels raden wij karten af in geval van onder meer: zwangerschap, nog niet hersteld letsel, hartproblemen, epilepsie, verminderd zichtvermogen en zwaar overgewicht.

Jazeker! onze karts worden aangedreven en bestuurd middels het stuur. Wanneer je dus voldoende kracht in je handen hebt ben je van harte welkom!

Onze karts zijn niet geschikt voor mensen boven de 125 kilo. Ook moet de helm passen en de gordel kunnen sluiten.

Onze karts worden begrensd speciaal voor kinderen, daarnaast zijn er speciale inzet stoelen zodat de kinderen veilig in de kart passen. 

Jazeker! Voor zakelijke aanvragen raden we je aan contact op te nemen via boekingen@theteambuilding.nl

Ja. Je kunt dit eenvoudig op voorhand doen met de link in je bevestigingsmail. Er is tevens mogelijkheid dit op locatie te doen wanneer jullie ruim op tijd zijn.

Jazeker en het is ook heel leuk om te krijgen. Bekijk onze cadeaubonnen.

Het spel kan best intensief even een pauze onder het genot van een drankje is geen overbodige luxe. 

Jazeker, wij hebben een bar vol met lekkere drankjes en snacks!

Reserveren is geen must, maar om een plekje op de kartbaan te bemachtigen wel aan te raden.

Bekijk onze andere activiteiten!