The Team Building - Bedrijfsuitje
9 september 2022
Geen categorie

Corona Revenge Events; blijblijvend bedrijfsuitjes organiseren

Is jullie teamuitje de laatste jaren door Corona ook niet doorgegaan? Bij The Team Building zien we een hoop organisatoren die op zoek zijn naar bedrijfsuitjes en -events. Corona Revenge Events! Logisch, je hebt elkaar minder gezien de afgelopen tijd en investeren in persoonlijk contact en teambuilding hebben op een lager pitje gestaan. Nu blijkt de ideale tijd om het nieuwe bedrijfsuitje weer te gaan plannen. Wij zien een aantal trends.

Trends in bedrijfsuitjes na Corona

  • Reallife uitjes. Organisatoren zijn op zoek naar fysieke uitjes, live events zonder digitale componenten. Zoomen doen we al genoeg en livestreams en online escape rooms zijn tijdens voorgaande lockdowns uitgespeeld.
  • Sociale interactie. Er moet ruimte zijn voor sociale interactie. Tegenwoordig zijn er zat bedrijven met thuiswerkers en afdelingen die elkaar misschien nog nooit live hebben gezien. Genoeg ruimte voor een ontvangst en borrel hoort daarom vrijwel standaard bij de wensen van de eventorganisator van het teambuilding event.
  • Grote capaciteit. De groepsgrootte neemt enorm toe. Grote groepen uit het hele land die centraal in Nederland samen willen komen voor hun bedrijfsuitje. Utrecht is daarbij erg populair voor teamuitjes, het is goed bereikbaar en dichtbij een flink aantal hoofdkantoren van bijvoorbeeld Bol.com, Rabobank of de NS.
  • Duidelijke offertes en facturen. De budgetten komen in 2022 uit veel diversere bronnen dan voorheen; deels uit het reguliere bedrijfsuitje potje en deels uit potjes van voorgaande jaren en vanuit Learning & Development. Het is daarom belangrijk om een goed gespecificeerde offertes op te maken en de facturatie flexibel te behandelen.
  • Flexibele voorwaarden. Flexibiliteit staat hoger op het lijstje; het moet duidelijk zijn wat er gebeurt indien Corona weer de kop opsteekt. Kan er blijblijvend (zullen we die erin houden?) een optie worden genomen? Kan er dan worden geannuleerd of verplaatst? De besprekingstermijn neemt ook af, men plant anno 2022 vooral een maand of twee of drie vooruit.

Naast de trends zijn er nog een aantal basiscondities die van alle tijden zijn en belangrijk blijven bij het boeken van een geslaagd teamevenement.

Altijd goed voor elk teamuitje

  • Een divers aanbod aan activiteiten. Iets voor stoere vrouwen, oude mannen en die ene stagiair die nog net geen 18 is. Iedereen heeft net andere wensen, de een wil een actief teamuitje met karten terwijl de ander bijvoorbeeld liever een escape room oplost en werkt aan de samenwerking.
  • Ontzorging en service. Je vertelt je wensen en het wordt voor je geregeld. Niets vervelender dan er zelf nog heel erg veel tijd in moeten steken.

Het is dus nu de tijd om jullie Corona Revenge Event te boeken en voor aanbieders om hun aanbod zo aan te passen dat het aansluit bij de vernieuwde wensen. Bij The Team Building en House of Karts hebben we erg ons best gedaan om dat mogelijk te maken.

Aanbod passende teambuilding in Utrecht

Dus zoek jij een bedrijfsuitje met: Alles reallife + Ruimte voor sociale interactie + Grote capaciteit centraal in Utrecht  + Duidelijke offertes en facturen + Flexibele voorwaarden + Divers aanbod + Ontzorging? Bijvoorbeeld met zijn allen samen driftkarten, bijlwerpen en borrelen tot 30 personen. Met 90 collega’s een House of Karts-toernooi met je eigen branded content en memorabele prijsuitreiking. Met 16 personen lunchen en een escape room Battle spelen, met ruimte voor een flinke evaluatie achteraf.

Josh helpt je graag met het verkennen van de mogelijkheden; blijblijvend! Bel ons op 030-290 1738 of bekijk hier ons complete aanbod.