House of Karts Utrecht
1 september 2022
Geen categorie

Nieuw: House of Karts toernooi met je eigen collega’s

Speciaal voor bedrijven die echt iets tofs op maat willen organiseren voor hun medewerkers biedt House of Karts nu toernooien aan. Bij House of Karts speel je in een echte electrische driftkart een innovatief kartspel tegen elkaar. Je drift over het parcours, pakt met je kart spelelementen op en kan deze inzetten om bijvoorbeeld zelf een snelheidsboost te krijgen of je voorganger af te schieten en af te remmen. Het spel is geschikt voor een hele brede doelgroep; ongeveer 50% van onze reguliere bezoekers zijn dames.

De House of Karts toernooien zijn te organiseren voor groepen vanaf 16 tot 90 personen. Alle collega’s spelen tijdens het evenement minimaal in twee voorrondes en mogelijk in de halve finale en finale.¬†Inbegrepen bij het toernooi zitten een vast aantal rondes exclusieve baanhuur, drie exclusieve trofees op naam en een groot doek met daarop een branded toernooischema. De keuze is uit Toernooi maat S (<30 personen), M (<45), L (<60), XL (<75) of XXL (<90), de doorlooptijd is afhankelijk van het aantal deelnemers maar begint bij ca. 2 uur.

Er is voldoende ruimte voor de alle deelnemers om tussen de rondes door een hapje en drankje te nuttigen en de rest aan te moedigen. Ook bieden we de mogelijkheid om het evenement aan te vullen met een borrel, lunch of diner op onze locatie The Team Building. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein en het is snel aan te rijden vanaf de A2 en A12 én is op loopafstand van Utrecht Centraal.

Neem contact op met Josh voor een voorstel op maat via 030 290 1738