Naar hoofdinhoud
De plek in Utrecht voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje en uitje!

Beleef de beste online escape room

Blijf jij in verbinding met je collega's?

10.000+ spelers gingen je voor

beleef De 'online expeditie' als jullie bedrijfsuitje

Beleef deze spectaculaire 360-graden virtuele escape room.

In de Jacobikerk, in de kluis, boven de gewelven en in de klokkentoren speelt zich het mysterie van Zuster Bertken af. Zij heeft zich eeuwen geleden ingemetseld in een kleine cel en heeft daar maar liefst 57 jaar gewoond. Wat motiveerde haar om vrijwillig in quarantaine te gaan? Jullie doel is om op haar sterfdag een ode te brengen aan deze quarantaine-expert.

Het spel bestaat uit een reeks interactieve puzzels in prachtige 3D-ruimtes. Een acteur neemt je mee op expeditie en de begeleiding van onze Game Masters zorgt ervoor dat jij en je collega’s succesvol het einde halen.

Online Expeditie is een variant van het in 2020 gemaakte spel Expeditie Bertken. Dit spel is ruim 10.000 keer gespeeld en wordt met een gemiddelde beoordeling van een 9.1 terecht een van de meest succesvolle escaperooms van Nederland genoemd. Het is niet aan te raden Online Expeditie te spelen met de kennis van Bertken.

Meer vragen? Lees hieronder de veelgestelde vragen.

  • Aantal personen: 8-1000 personen tegelijk
  • Duur: ca. 1,5 uur
  • Talen: NL / EN
  • Inclusief: live begeleiding
  • Kosten: 19 p.p. ex. BTW
  • Vraag naar een offerte voor groepen vanaf 50 personen
4.5/5

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE AL VOOR

Beleef het samen, een unieke online escape room om nooit te vergeten

Nu p.p.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Trailer

Neem een kijkje achter de schermen

Verbinding door spel

Ons team staat al jaren klaar om jullie een onvergetelijk uitje te bezorgen. Wij geloven in analoge belevingen die voor verbinding en plezier zorgen. Door covid-19 is het helaas even niet mogelijk om deze ervaringen te beleven. 

Hieruit ontstond online escape room Online Expeditie, een combinatie van online puzzelen en jezelf toch ergens anders wanen. 

-Paul Kleine

Veelgestelde vragen

Boek het spel direct tot 200 personen via de Boek Nu knop of bel of mail ons voor een offerte.

Tot vier dagen van te voren kan dit vrijwel altijd. Wil je over minder dan 4 dagen spelen? Bel ons dan even op 030 290 1738.

Online Expeditie is 7 dagen per week te spelen in vaste tijdsblokken van 1,5 uur. In uitzonderingen kunnen we hier na overleg van afwijken.

Je speelt Online Expeditie in kleine teams van 4 tot 8 personen per team. Met jouw organisatie kun je natuurlijk met heel veel teams tegelijk het spel spelen. Het maximale aantal spelers wat tegelijk op de website kan spelen is ongeveer 200, maar daar boven zijn er andere oplossingen mogelijk.

Indien je om 16:00 de Expeditie geboekt hebt, loopt om 16:00 je timer af en is jullie spel toegankelijk. Ook staan er vanaf dat moment spelbegeleiders voor je klaar. Het is dus slim om vooraf al teams te verdelen, de video call op te starten de website op te zoeken en in te loggen. Ervaring leert dat dit ongeveer 20 minuten kan duren.

Je hebt van ons een mail gekregen met daarin een Expeditie Guide. Hierop staat de link naar de spelpagina. Als eerste voer je dan je organisatienaam in, deze werkt alleen rondom de tijd dat je geboekt hebt. Let op de exacte spelling; graag zo invoeren als ook in de mails is vastgelegd. Je gebruikersnaam en wachtwoord vindt je vervolgens op de Expeditiehandleiding.

Jullie kunnen zelf met alle collega’s (meerdere teams) bij elkaar komen in een video-call voor en na het spel. Wij faciliteren dit niet. Wel is er een timer op de website speciaal ingesteld op de start van jullie spel. Eerder inloggen heeft dus geen zin, elk team begint tegelijk

Je kan met je team overleggen via een videocall. Platforms die goed geschikt zijn zijn MS Teams, Zoom, Google Hangout, Skype, WebEx, maar daar stopt de lijst zeker niet. Let erop dat een chatfunctie is en je elkaar kan zien en horen.

Voor teams is er een chatbutton beschikbaar op de website. Vul hier je gegevens in (dan weten we wie we helpen en wie er nog meer in je team zit) en je kan chatten met de Expeditieleider Patrick Lichtenberg. Hij kan je helpen met al je technische en spelinhoudelijk vragen. Gratis, kost je niks, geen tijd, geen strafpunten etc. Het liefste chat hij met 1 vast iemand per team.

De anderhalf uur is ongeveer speeltijd voor het spel, maar het kan natuurlijk zijn dat jullie nog niet klaar zijn. Geen punt, je kunt daarna rustig doorgaan met het spel. Of natuurlijk aan je eigen borrel beginnen, dat is helemaal aan jullie. De spelbegeleiding zal nog heel eventjes blijven hangen om te vragen of jullie nog laatste hints willen. Je kan niet op een later moment terugkomen en doorspelen, dan zijn je inloggegevens namelijk niet meer geldig.

Ja, er zijn sommige elementen bij Online Expeditie die kunnen worden gepersonaliseerd. Denk aan een video vooraf en een puzzel die is aangepast met specifieke company-content. Aan de hand van jullie wensen kunnen we dit meenemen op de offerte. Let op dat die ook wat extra moeite en planning van jullie kant vereist.

Wil je liever in jouw eigen kantoor spelen? Dat kan!

We maken virtual escape rooms helemaal naar wens voor jouw organisatie, bijvoorbeeld als onboarding! Lees hier uitgebreid over alle mogelijkheden of bekijk rechts de impressie van het spel dat we voor KPMG hebben gemaakt.