Naar hoofdinhoud
/ Kinderfeest Utrecht

Kinderfeest Utrecht

2-15 spelers
10 minuten per game

Kinderfeestje organiseren in Utrecht? Kom naar The Team Building!

Ons indoor activiteitencentrum is dé plek voor jouw kinderfeest in Utrecht. The Team Building is centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Ontdek wat er allemaal valt te beleven! Bij ons vind je niet het standaard bowling uitje, maar unieke ervaringen. Vier jouw feestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij House of Karts. Ervaar de unieke beleving van onze drift kart met spelelementen en haal zoveel mogelijk punten! Na afloop staan jullie samen op het podium en krijg je een medaille. Om jouw verjaardag helemaal compleet te maken sluiten we af met taart en limonade. Kortom: jouw kinderfeestje in Utrecht vier je bij The Team Building! Neem hier contact op voor meer informatie.

Dé plek voor jouw kinderfeest in Utrecht

Als je kiest voor The Team Building om jouw kinderfeestje te organiseren in Utrecht, kies je voor een unieke beleving. Karten bij House of Karts staat gegarandeerd voor veel plezier. Race met elkaar, pak zoveel mogelijk punten, verzin jullie eigen race namen en ga ervoor! De verschillende spelelementen op de baan zoals een Speed up om te versnellen en een Attack om je voorganger langzamer te laten rijden zorgen ervoor dat het een uitdagende race wordt. Snelheid is niet belangrijk, maar het gaat om tactiek! House of Karts speel je tot 15 personen tegelijk en is geschikt vanaf 135 cm of 10 jaar. Er geldt een minimale afname van 6 personen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we jou op je kinderfeestje in Utrecht!

 

 

 

 

 

 

Vier jouw perfecte kinderfeestje bij ons in Utrecht

Bij The Team Building kun je voor, na en tijdens je activiteit aanschuiven in onze lounge. Jouw kinderfeestje wordt compleet met een lekker hapje en drankje. We hebben verschillende snacks op de menukaart, maar kunnen ook een Pizza Party voor jouw feestje regelen! In onze steenovens worden de lekkerste pizza’s bereid! Na de activiteit zijn jullie vast hongerig, dus kom lekker genieten in onze lounge en sluit je kinderfeestje af met een hapje en drankje. Interesse om een kinderfeestje te organiseren bij ons in Utrecht? Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.