Naar hoofdinhoud
/ Activiteiten / House of Karts – Familiekarten

familiekarten in Utrecht

vanaf 1.35m of 10 jaar

1 uur programma; 1 game

Limonade, chips en diploma

16,99 p.p.

Meest gekozen

1,5 uur programma; 2 games

Limonade, chips en diploma

27,50 p.p.

2 uur programma; 3 games

Limonade, chips en diploma

37,50 p.p.

Kinderkarten House of karts Utrecht

Kom samen met je vrienden of je gezin bij ons driftkarten! Ons spel is uniek zodat jij het allerleukste kinderfeestje hier kan geven. Voor het familiekarten op woensdag en zondag* zijn de karts afgesteld op kinderen vanaf 10 jaar OF 135cm lang. Dus ben je 8 jaar oud en 1.36m lang mag je komen karten of ben je 10 jaar oud en 1.34m lang dan mag je ook! Vanaf 14 jaar EN 140 cm mag je zelfs ook in de reguliere games meerijden tijdens andere uren. Ouders en oudere broers of zussen zijn natuurlijk welkom om mee te rijden op dezelfde aangepaste snelheid bij het familiekarten. 

*Op andere dagen dan woensdag en zondag is het last minute soms ook mogelijk, bel dan 030-290 1738.

Spelelementen

De verschillende spelelementen op de baan zoals een Speed up om te versnellen en een Attack om je degene voor je langzamer te laten rijden maken het tot onvergetelijke ervaring.

Unieke Drift kart

Onze unieke drift kart is elektrisch aangedreven, geen last dus van veel herrie en rook dampen. Door te gassen en remmen met controls op je stuur heb je zelf in de hand hoe hard je gaat.

Goed om te weten:

  • 2 -15 personen per game
  • vanaf 10 jaar OF 135 cm lang
  • oudere spelers ook welkom om mee te rijden
  • Op woensdag en zondag, last minute ook andere dagen
  • 1 uur programma: 1 game voor 16,99 p.p.
  • 1,5 uur programma: 2 games voor 27,50 p.p.
  • 2 uur programma: 3 games voor 37,50 p.p.
  • per game ben je 8 minuten aan het rijden
  • inclusief limonade, chips en diploma

SPELELEMENTEN

Speed up
+ 1 punt

Verzamel 3 Speed ups voor een boost van 5 seconden.

Slow down
- 1 punt

Rij over de Slow down en je vertraagt 3 seconden.

Attack
+ 1 punt

Zet je Attack in en de gene die voor je rijdt krijgt een Slow down. 

Defence
+ 1 punt

Bescherm jezelf tegen een Attack of Slow down

Random
?

Willekeurige kans op Speed up, Slow down, Attack of Defence.

Play Video

Unieke drift kart

Play Video

Onze unieke drift kart The Dutch Drift is speciaal ontworpen om mee te driften. Ook gaat het bij deze kart niet om de snelheid maar om de rijervaring. Dit maakt de kart geschikt voor iedereen, ook voor kinderen en hun ouders tegelijk! Je geeft gas en remt met flippers achter stuur, lange benen zijn dus niet nodig. Doordat de kart elektrische is aangedreven heb je geen last van uitlaatgassen en het geluid van motoren. De kart is in samenwerking met The Grid – Racing de Nederlandse kartfabrikant speciaal voor ons ontwikkeld. 

Over jouw kinderfeestje bij House of Karts

Jullie zijn van harte welkom om jouw kinderfeestje bij ons te vieren met kinderkarten. Claim een eigen tafel in de lounge om je cadeautjes te geven. Jullie krijgen van ons ook onbeperkt limo, een echt kartdiploma en een zakje chips.

Zelf taart meenemen is helaas niet toegestaan, wel kunnen wij een slagroomtaart leveren voor 3,50 per persoon.

Lounge en bar The Team Building in Utrecht

Veel gestelde vragen over House of karts Utrecht

Er kunnen maximaal 15 personen tegelijk rijden.
Ons circuit in Utrecht is geheel indoor en gelijkvloers.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door onder meer power-ups te verzamelen en in het zetten. Het gaat hierbij dus niet om de snelste rondetijd, maar om de beste tactiek! Ondersteuning voor schermlezers staat aan.

Als jullie groep uit minder dan 15 personen bestaat kan het zo zijn dat je met een ander groepje karters de strijd aan gaat! Wij bieden eventueel wel de mogelijkheid het volledige circuit af te huren.

Wij hebben het spel zo veilig mogelijk gemaakt. Op onze kartbaan staan 3 opgeleide medewerkers en onze karts kunnen op afstand worden gereduceerd in snelheid. Tevens is het verplicht een helm en gordel te dragen.

Onze activiteit House of Karts is uniek wereldwijd en momenteel enkel te vinden in Utrecht!

Bij kidskarten duurt een spel 8 minuten waarin het de bedoeling is zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Voor groepen groter dan 15 personen splitsen wij de rijders op in verschillende heats.

Zeker! Er is een speciale ruimte waar toeschouwers veilig kunnen kijken.

Wij raden je aan dichte schoenen te dragen (geen slippers) en tijdens de wintermaanden een warme trui of vest.

Onze karts kunnen niet achteruit. Wél kunnen de karts 360 graden draaien.

Om te kunnen kidskarten moet je minimaal 1.35m zijn OF 10 jaar zijn en er kan om een ID gevraagd worden. Uitzondering kunnen alleen in voorafgaand overleg gemaakt worden. Vanaf 14 jaar en 140 mag je ook bij regulier karten meerijden, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Naast de vaste regels raden wij karten af in geval van onder meer: zwangerschap, nog niet hersteld letsel, hartproblemen, epilepsie, verminderd zichtvermogen en zwaar overgewicht.

Jazeker! onze karts worden aangedreven en bestuurd middels het stuur. Wanneer je dus voldoende kracht in je handen hebt ben je van harte welkom!

Onze karts zijn niet geschikt voor mensen boven de 125 kilo. Ook moet de helm passen en de gordel kunnen sluiten. Je mag zelf een gordelverlenger meenemen.

Ja. Je kunt dit eenvoudig op voorhand doen met de link in je bevestigingsmail. Er is tevens mogelijkheid dit op locatie te doen wanneer jullie ruim op tijd zijn.

Wij bieden momenteel geen specifieke giftcards voor House of Karts aan. Wel zijn de cadeaubonnen van The Team Building inwisselbaar tegen House of Karts producten.

Het spel kan best intensief zijn en het is daarom is het lekker om onder het genot van een drankje weer op te laden voor de volgende heat!

Jazeker, wij hebben een bar vol met lekkere drankjes en snacks!

Reserveren is geen must, maar om een plekje op de kartbaan te bemachtigen wel aan te raden.

Onze karts worden begrensd speciaal voor kinderen, daarnaast zijn er speciale inzet stoelen zodat de kinderen veilig in de kart passen. 

Bekijk onze andere activiteiten!