Nox room Utrecht
18 juli 2024
Geen categorie

Nox Room in Utrecht is nu live!

Nu te boeken: Nox Room!

Nox Room is een spannend, strategisch en hilarisch teamspel in een pikdonker labyrint, waarbij twee teams strijden om de meeste punten door op elkaar te jagen of zich juist te verstoppen.

Een hilarische mix van adrenaline en tactiek tijdens dit ultieme teambuilding uitje!

In de Nox Room word je verdeeld in twee teams en strijd je tegen elkaar: Hunters en Hiders. De Hiders betreden het spel als eerst en dragen een zwart armbandje. Ze hebben tijd om zich een weg door het labyrint te banen en een plek te vinden om zich te verstoppen. De Hiders zijn niet zichtbaar.

Na enige tijd komen de Hunters in het spel. De Hunters zijn zichtbaar door middel van een glow-in-the-dark munt op de achterkant van hun helm, en een stip op de voorkant van hun helm. Ze hebben als doel de Hiders te vinden.

Wanneer een Hunter een Hider heeft gevonden, moet deze ‘een leven’ afstaan door hun armbandje af te geven. Hiders kunnen op hun beurt de neon munten stelen van de Hunters.

Je speelt beide rollen één keer, en het team met de meeste punten wint het spel.

Nox Room is te spelen in Dark Mode (18+) of Light Mode (12+) waarbij in het laatste geval je niet in volledige duisternis speelt. Het spel is te spelen in groepen van 4 tot 32 personen en duurt bij 4-16 personen 60 minuten en bij 17-32 personen 120 minuten.