Nox Room is een spannend teamspel in een pikdonker labyrinth vol verrassingen waarbij twee teams strijden om de meeste punten door op elkaar te jagen of zich juist te verstoppen. Een hilarische mix van adrenaline en tactiek tijdens dit ultieme teambuilding uitje!

Nox Room is te spelen in Dark Mode (18+) of Light Mode (12+) waarbij in het laatste geval je niet in volledige duisternis speelt. Het spel is te spelen in groepen van 4 tot 30 personen en duurt bij 4-10p 60 minuten, bij 11-20p 90 minuten en bij 21-30p 120 minuten.

Om te bekijken hoe het spel bevalt, hoe we het het beste uitleggen en waar verbeterpunten zitten zijn we op zoek naar test teams. Je kan je opgeven via dit formulier. Niet testen maar gewoon gelijk spelen? Snappen we! Vanaf 8 juli gaat de Nox Room live in Utrecht en kun je het spel zelf komen uitproberen. Zien we je dan?