Vacature Game Master
8 september 2020
Geen categorie

Game Masters gezocht!

Kom werken bij The Team Building; we’re hiring!

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste escape room van de provincie Utrecht en bieden we naast escape rooms nog veel meer activiteiten aan zoals Karten, Axe Throwing, The Floor is Lava en nog veel meer. Het aanbod in activiteiten zal blijven groeien de aankomende maanden. De gezellige bar biedt onze gasten de ruimte om achteraf nog even lekker na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Onze passie, is het bezorgen van een onvergetelijke tijd aan onze gasten. Doordat we blijven groeien hebben we steeds meer toppers zoals jij nodig. Past onze passie bij jou? Dan ben jij de ideale Game Master!

Wil je werken bij The Team Building in Utrecht? Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te sturen naar vacatures@theteambuilding.nl. We kijken bij een uitnodiging voor een gesprek vooral naar je enthousiasme voor de functie en ons bedrijf. Ervaring is minder belangrijk en we kunnen je een hoop leren.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via mailadres vacature@theteambuilding.nl en hou onze social media in de gaten.