NIEUW: CRAZY KARTS

Heb je ons even gemist? Dat kan, wij waren namelijk heel druk bezig met ons kartspel. Om de torenhoge verwachtingen van iedereen die ons razend enthousiast opbelde waar te maken hebben we het spel naar een hoog niveau gebracht. Crazy Karts! is echt een beleving geworden waar we super trots op zijn en die je niet mag missen bij je volgende bezoek.

Wat is Crazy Karts!?

De basis is een enorm bochtig circuit waar je met een driftkart je behendig overheen moet manouvreren. Je rijdt door een pakhuis, ingericht met o.a. een wasstraat, pitstop en je slingert onder de stellingen door. Een gloednieuwe eigen soundtrack jaagt de spanning aan en de lichten maken de sfeer. Snel rondjes rijden is in je voordeel, maar daar houdt de vergelijk met een normaal rondje karten echt wel op. Bij Crazy Karts! speel je een spel tegen de baan en tegen je medespelers. Je verzamelt punten door over bepaalde objecten heen te rijden en krijgt gelijk feedback doordat je tijdelijk sneller gaat rijden of juist wordt afgeremd. Je kan zelfs diamanten sparen en die inzetten om in een keer een superboost te krijgen.

Utrechts Design

Het hele team heeft keihard gewerkt. Mireille, Erwin, Mark en Renzo hebben de karts geprogrammeerd. Een heel leger is bezig geweest om de baan te schilderen, karts te solderen, barriers te vullen met water (lek) en daarna toch zand. Onze Game Master Bas heeft zelfs een complete soundtrack voor ons ontwikkeld en onze oud Game Master Marco is verantwoordelijk voor alle promotiebeelden. Het is daarmee echt een uniek en eigen spel geworden, wat je nergens anders ter wereld (nog) kan vinden. Wij gaan natuurlijk straks wel de wereld veroveren 😉

Lovende reacties!

Crazy Karts! is sinds begin juni geopend voor publiek en de eerste reacties zijn enorm lovend. Kinderen, volwassenen, mensen die niks met karten hebben zijn het erover eens dat ze zoiets nog niet eerder hebben meegemaakt en dat het echt supergaaf is. Wel hadden we helaas nog even een korte pauze na de opening; er kwam letterlijk een gat in onze baan. De betonlaag liet los door de driftkrachten in deze scherpe bocht. Sinds afgelopen weekend is ook die bocht weer gemaakt.

https://www.instagram.com/p/CCgcu2mlOPT/

 

Heb je er al zin in?⁠ Boek dan nu gelijk je heat, of doe eens extra crazy en boek er meteen twee!