The Team Building - De Verzetsgroep
10 juni 2020
Geen categorie

Uitjes voor gezinnen

Als je op zoek bent naar iets voor het hele gezin dan ben je bij The Team Building in Utrecht aan het goede adres. Vanaf 8 jaar kan je kiezen uit diverse uitjes bij ons, zoals escaperooms, karten of een groepspel met de hele familie. Leuk natuurlijk nu je er weer lekker op uit mag met het hele gezin.

Een echte aanrader is De Verzetsgroep. Een jonge onbevangen frisse blik gecombineerd met de wijsheid van de jaren werkt vaak ideaal om de puzzels op te lossen, perfect voor gezinnen dus! Deze escaperoom is met 2 tot 8 personen uit hetzelfde gezin te spelen en als je graag gezinnen combineert dan mogen er tot 4 personen meedoen. Het op waarheid gebaseerde verhaal daagt je uit om echt leuke puzzels op te lossen met zijn allen, om zo de geheime code uit de handen van de Duitsers te houden tijdens de tweede wereld oorlog. Niet té spannen of té moeilijk, maar een echte uitdaging vanaf 8 jaar!

Toch op zoek naar iets anders? We hebben nog veel meer om uit te kiezen. Lees hier meer en ontdek wat het beste bij jullie past.