26 maart 2020
Geen categorie

Breaking nieuws: Yes! Crazy Karts deze zomer in Utrecht?

We hebben allemaal iets nodig om naar uit te kijken: Crazy Karts!

Het is Coronatijd, wij zijn dicht en dat doet pijn. We zien om ons heen heel veel verbroedering en mooie initiatieven ontstaan. Wil je ook ons helpen?

Crazy Karts. Niet zomaar het snelst rondjes rijden, het gaat om beleving, strategie en behendigheid. Je rijdt dwars door een pakhuis met stellingen en containers. Special effects, lichtshows. Dit unieke spel kan er alleen komen met jouw hulp. Reserveer daarom alvast je kaartje in onze voorverkoop – met korting.

Voor dit project – de investering in de karts en in de techniek – zijn we een voorverkoopactie gestart bij het crowdfundingsplatform CrowdAboutNow. We hebben minimaal 17.500 euro nodig om het project te realiseren. De eerste 25 teambuilders hebben al een kaartje gekocht, en daarmee zitten we al op 30%.

De voorverkoop is beperkt in tijd en oplage, loop je korting niet mis.

Nog iets meer over onze activiteit
We hebben een elektrische kart gekocht om te testen. Geweldig. Deze kart is speciaal ontworpen om te driften. Om ervoor te zorgen dat jullie de hele dag kunnen genieten van de Crazy Karts hebben we de elektronica aangepast. Voor de ontwikkeling en aanschaf van de karts en betere accu’s is een groot deel van het streefbedrag nodig.
We verklapten het al: alleen snel rondjes rijden gaat je niet de overwinning opleveren. We zijn druk bezig de spelelementen te ontwikkelen waarbij jij interactie krijgt met de baan en je medespelers.
Om de ervaring compleet te maken zal de baan in thema worden ingericht. Vanuit de kennis in het bouwen en ontwikkelen weten we hoe belangrijk de beleving is. Daarom zal onze Crazy Kartbaan ook in een thema worden ingericht. Het thema? The Warehouse oftewel Het Pakhuis. Compleet met licht en geluid, maakt dat dit echt een unieke beleving wordt. Hier zal het andere gedeelte van het opgehaalde geld naar toe gaan.

Crowdfunding via CrowdAboutNow

Deze campagne willen we inzetten om drie redenen. Ten eerste: onze nieuwe activiteit aan de wereld kenbaar te maken. Ten tweede willen we uiteraard dat de voorverkoop een succes wordt en ten derde hopen we op jullie support om de corona-periode te overbruggen.
Gaat het ons lukken?
Jazeker. De bouw is inmiddels begonnen, de karts zijn besteld en we hebben voldoende tijd om te bouwen! Zodra we weer open mogen kun je direcht komen karten!
Hoe kun je ons helpen?
Speciaal voor CrowdAboutNow hebben we een voorverkoop opgezet zo willen we jou betrekken bij ons avontuur. Zonder risico, zonder datum kan je nu alvast kaartjes kopen. Ook hebben we steunpakket opties gemaakt waarbij je ons op een andere manier ondersteunt.