Naar hoofdinhoud

De pubquiz voor jouw teambuilding: The Team Quiz

De pubquiz die je echt samen doet, nu ook online!

De enige echte 'the team quiz'

Een online pubquiz, maar dan echt samen, hoe gaat dat dan? Jullie collega’s schrijven zich in teams in om onze teambuilding quiz te spelen. Wij organiseren op onze website een livestream met onze Quiz Master, invulformulieren, een groepschat en technische begeleiding. Zelf zie je je eigen team via een videocall met bijvoorbeeld Teams, Zoom of Meets. Je ziet dus constant je eigen team én onze Quiz Master en staat ook nog eens in contact met de rest van de organisatie. Echt samen dus. 

Meer vragen? Lees hieronder hoe de quiz eruit ziet, wat jullie keuzes zijn en hoe je het spel helemaal eigen kan maken.

  • Aantal personen: 25 -100 spelers*
  • Duur: ca. 2 uur
  • Taal: standaard NL, EN op aanvraag
  • Basisprijs: 15,- p.p. ex. BTW
*Bij meer of minder spelers rekenen wij met afwijkende prijzen

Hoe werkt de online pubquiz?

Het spel bestaat uit 6 diverse rondes, met gemiddeld 10 vragen per ronde. De rondes gaan over algemeen bekende feitjes, zoals: geschiedenis, muziek, sport en aardrijkskunde. Standaard hebben wij een hele leuke en actuele quiz samengesteld, maar er is ook mogelijkheid om je eigen rondes te selecteren, toe te voegen of zelfs te personaliseren! De standaardquiz bevat de volgende rondes:

Nu voor p.p.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Kies je eigen quizrondes

Als je de quiz nog meer eigen wilt maken, kunnen we jullie het volgende aanbieden:
  • Een ander type ronde naar keuze
  • Een extra ronde, een kwartier meer speeltijd
Je hebt daarbij keuze uit:

Een ronde wijzigen kost eenmalig 50,- per ronde bovenop de basisprijs. Een extra ronde toevoegen kost eenmalig 100,- per ronde.

Personaliseer je quiz

Naast rondes over algemene kennis, sport en muziek kunnen we natuurlijk ook een ronde helemaal op maat maken. Deze kan gaan over feitjes binnen jullie organisatie, office gossip of de favoriete nummers op jullie vrijdagmiddagborrel. Of wat dacht je van een kennistest over jullie industrie?

De gepersonaliseerde ronde maken we altijd op basis van jullie wensen en input. Dit kost eenmalig 250,- per ronde en vervangt een reguliere ronde.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE AL VOOR

Regel snel jullie eigen pubquiz - het uitje voor 2021

Een voorbeeldvraag uit de ronde Emojigsaw:

Welke artiest en titel zie je in deze emoticons?

Verbinding door spel

Ons team staat al jaren klaar om jullie een onvergetelijk uitje te bezorgen. Wij geloven in analoge belevingen die voor verbinding en plezier zorgen. Door covid-19 is het helaas niet altijd mogelijk om deze ervaringen te beleven. 

Hieruit ontstond online pubquiz The Team Quiz, waarbij we je ook online echt samen uitdagen.

– Joëlle van der Pol

Veelgestelde vragen

Vul op deze pagina het formulier in, mails ons op boekingen@theteambuilding.nl of bel ons op 030 290 1738.

Tot twee weken van te voren kan dit vrijwel altijd. 

Wil je over minder dan 14 dagen spelen? Bel ons dan even voor de mogelijkheden.

Het spel is op aanvraag te spelen op allerlei tijden. We merken dat de meest populaire tijdstippen de vrijdagmiddag zijn tussen ca. 15:00 en 17:00.

Je speelt The Team Quiz in zelfgekozen teams van 2-6 personen per team. Met jouw organisatie kun je natuurlijk met heel veel teams tegelijk het spel spelen. Het maximale aantal spelers wat wij toelaten is 100 per spel. Op aanvraag is hier van af te wijken.

Indien je om 16:00 The Team Quiz geboekt hebt, loopt om 16:10 een timer af en is de livestream toegankelijk en starten we om 16:15 met het spel. Ook staat er vanaf het boekingsmoment moment technische begeleiding voor je klaar. Het is dus slim om vooraf al teams te verdelen,  een teamcaptain aan te wijzen, de video call op te starten de website op te zoeken en in te loggen. Ervaring leert dat dit ongeveer 15 minuten kan duren, vandaar dat we pas om 16:15 echt starten.

Je hebt van ons een e-mail gekregen met daarin de link naar de quiz en twee type inloggegevens. Die voor de TeamCaptains en voor de rest van het team. Belangrijk is dat er maar 1 iemand per team met de gebruikersnaam van de TeamCaptain inlogt. Diegene vult de antwoorden in.

Jullie kunnen zelf met alle collega’s (meerdere teams) bij elkaar komen in een video-call voor en na het spel. Wij faciliteren dit niet. Wel is er een timer op de website speciaal ingesteld op de start van jullie spel. Eerder inloggen heeft dus geen zin, elk team begint tegelijk

Je kan met je team overleggen via een videocall. Platforms die goed geschikt zijn zijn MS Teams, Zoom, Google Hangout, Skype, WebEx, maar daar stopt de lijst zeker niet. Let erop dat een chatfunctie is en je elkaar kan zien en horen.

Voor teams is er een chatbutton beschikbaar op de website. Vul hier je gegevens in (dan weten we wie we helpen en wie er nog meer in je team zit) en je kan chatten met de technische begeleider. Hij kan je helpen met al je technische vragen. Hij geeft geen hints of tips weg over de vragen 😉