2 maart 2023
Geen categorie

Nieuw: groepsescape Strijd der Nederlanden

Je bent waarschijnlijk bekend met het fenomeen Escape Room? 60 minuten lang raadsels oplossen om een missie te voltooien in een prachtig decor vol geheime kamers?

The Team Building heeft speciaal voor grote groepen een variant op Escape Rooms ontwikkeld; onze Groepsescape. Dezelfde basis, alleen dan met vier teams in een centrale ruimte. Je hebt hierbij niet de spanning van het kruipen en sluipen door een escape room, maar wél veel meer interactie tussen teams en een veel grotere toegankelijkheid. De groepsescape is bijvoorbeeld ook erg geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen met claustrofobie. Ideaal voor grote vriendengroepen of bedrijfsuitjes.

In Groepsescape Strijd der Nederlanden battle je om de opvolging van Floris de Vijfde. Na zijn brute moord ontstaat er een kans voor jouw hertogdom om de macht te pakken. Alleen jij bent alleen niet de enige kandidaat! Volbreng de missies en hijs met jouw team als eerste jouw vlag om de troon te claimen!

Bij ons kan je kiezen om Strijd der Nederlanden te spelen in Battle vorm of Exclusief. Bij Battle boek je voor twee teams met in totaal 6-10 personen en kan het zijn dat je de strijd aangaat tegen nog twee teams. Bij de Exclusieve vorm speel je met 11 tot 20 spelers in drie of 4 kisten. Beide spellen zijn te beleven vanaf 7 maart 2023 en kosten 22,50p.p. Boek het spel direct of lees er eerst nog wat meer over.