Crazy Karts in Utrecht, Karten in Utrecht
22 mei 2020
Geen categorie

Jouw hulp is nu nodig om onze kartdroom te realiseren. Van 44% naar 100% in 10 dagen!

Om onze kartdroom te realiseren is jouw hulp nu nodig

Via CrowdAboutNow zijn wij net voor de Coronacrisis een crowdfundingsactie begonnen. Dat begon best stroef, met een onzekere toekomst en een shift in focus bij onze beoogde doelgroep. Ons eigen geloof dat dit ging lukken kwam dan ook pas iets later, toen we diverse landelijke media haalden met ons concept. Full steam ahead, want wij geloven hier heilig in.

Inmiddels is al 44% gehaald, maar we zijn er dus nog niet. We hebben nog maar 10 dagen om de overige funds binnen te krijgen. Elke donatie of sponsoring is enorm hard welkom zodat we half juni open kunnen. Ook de voorverkoop via crowdfunding loopt nog maar enkele dagen, dit geeft je de kans op met ongekende korting heats vooruit te kopen. We gaan vanaf 1 juni met het spel testen en zijn bezig met de echt te gekke uitwerking van dit spel:

  • Aankleding baan afmaken
  • Interactiemogelijkheden kart uitbreiden
  • Veiligheidsysteem optimaliseren
  • Eigen soundtracks
  • Legendarische nieuwe naam aan dit concept koppelen

Als kers op de taart hebben we, na alle positieve reacties op de tests en de media-aandacht van de afgelopen maanden, besloten om nog twee ‘big hairy audacious goals’ toe te voegen aan dit lijstje:

  • Eigen kart ontwikkelen
  • Tweede (en volgende) vestiging openen

Wil jij nou ook meehelpen deze dromen verwezenlijken en het spel legendarisch maken? Grijp dan nu je kans en we zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Help ons met onze kartdroom

Groeten Paul, Joelle en het team van The Team Building

PS: Bekijk hier alvast de impressie van de karthal, het spel en alle opties.