NOS Veiligheid Escape Rooms
8 januari 2019
Nieuws

NOS 20:00 Journaal

Veiligheid escape rooms in Nederland?

Naar aanleiding van de brand in Polen waarbij helaas vijf meisjes om het leven kwamen, kwam de NOS bij ons op bezoek. Hoe staat het met de veiligheid van escape rooms in Nederland vroeg verslaggever Peer Ulijn zich af. Hij kwam kijken hoe er in Nederland wordt omgegaan met brandveiligheid. Joƫlle van der Pol stond hem te woord.

Lees het artikel hier.

Het is niet meer dan logisch dat er bij jou de vraag heerst of het in Nederland wel goed geregeld is. Om jullie gerust te stellen hebben wij hier alle brandwerende maatregelen nog eens even haarfijn nagelopen. Gelukkig zijn wij in Nederland onderhevig aan een strenge wet- en regelgeving. Daarnaast doen wij onze kamers nooit op slot en kun je te allen tijde de kamers verlaten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kijk hier het item over de brandveiligheid.