Teamcoaching

Teamcoaching bij The Team Building in Utrecht, dé perfecte plek om je team verder te ontwikkelen. Spelenderwijs komt iedereens ware aard naar boven; ben je fanatiek of juist afwachtend? Pak je graag de leiding of volg je liever aanwijzingen op? Wij hebben een uitgebreid netwerk aan ervaren teamcoaches die jullie op allerlei gewenste vlakken kunnen uitdagen. Zo zijn er teamcoaches gespecialiseerd in motivatie, in teamrollen of in onderlinge communicatie. Elke coach wordt in overleg met jullie geselecteerd op basis van de gewenste ontwikkeling en uitdagingen.

Spelenderwijs komt iedereens ware aard naar boven; ben je fanatiek of juist afwachtend

De coach neemt contact met je op voor een kennismaking. Afhankelijk van het gekozen pakket is dit telefonisch dan wel een intake op locatie met het gehele team. Daarna kiezen we met jullie de juiste activiteit uit: we hebben intieme en complexe escape rooms voor 2-4 personen, grotere escape rooms waarbij onderlinge samenwerking centraal staat en spellen waarin 40 personen verdeeld over kleinere teams tegelijkertijd hetzelfde spel kunnen spelen. Ook is het mogelijk om teams tegen elkaar te laten spelen in de grotere escape rooms, met als doel om als eerste buiten te staan.

Verschillende pakketen

Na de activiteit wordt er samen met de groep nabesproken, bij de pakketten Goud en Platinum is er ook ruimte voor een aantal interactieve oefeningen. Bij het grootste pakket komt de coach een maand na het bezoek bij jullie langs om de ervaring nogmaals door te nemen.

Voor, na of tijdens de teamcoaching kunnen wij jullie voorzien van een hapje en drankje. Ook behoort een luxe lunch of diner tot de opties. Willen jullie zelf voorbereiden of verder ingaan op het onderwerp, dan is er ook de mogelijkheid om bij ons een vergaderzaal te boeken.

De prijs van alle pakketten is, afhankelijk van de groepsgrootte per persoon weergeven. Niet inbegrepen zijn: de zaalhuur, speldeelname en BTW. Wist je dat je teamcoaching vaak ook van het opleidingsbudget kan organiseren?

Wist je dat je teamcoaching vaak ook van het opleidingsbudget kan organiseren?

Heb je nog vragen over onze teamcoaching? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag om een grote impact te maken.

Neem contact op