Custom Virtual Escape Room

Online Escape Room maken

Wij maken Online Escape Rooms helemaal naar wens

Wij maken jouw online escape room helemaal naar wens voor jouw bedrijf. De beleving is voor tal van toepassingen in te zetten. Voor de particuliere markt zijn er verschillende online escapes die je kunt spelen. Lees er hier meer over in onze blog. Voor de zakelijke markt zijn deze vaak niet goed genoeg uitgerust. Het kan een toegevoegde waarde hebben wanneer de online escape room speciaal gemaakt word. Zo kunnen bijvoorbeeld het kantoor of de kernwaarden van het bedrijf terug gebracht worden in het spel. Een online beleving kan ingezet worden voor bijvoorbeeld:

Onboarding – Recruitment – Awareness – Fund Raising – Assessment – Teambuilding

Bekijk hieronder een impressie van de MAKING OF van onze eigen Virtual Escape room: Expeditie Bertken.

Ook voor KPMG mochten wij een eigen teambuilding Virtual Escape Room maken.

Online ervaring inzetten voor jouw organisatie?

360-approach

Onze 360-approach creëert een beleving waar de speler letterlijk door jouw eigen pand heenloopt. Een verhaal daagt hen uit binnen de tijdsdruk de missie te behalen door samenwerking. Afhankelijk van jouw doelen bepalen we de groepsgroottes, de game flow en moeilijkheidsgraad. Moeten alleen de besten het halen? Of juist iedereen? Wil je kennis uitvragen? Of inzicht vergaren in samenwerking? Het is allemaal mogelijk met jouw online escape room.

Online escape room maken

Work hard, play hard

Spelenderwijs leert men het beste, toont men zijn ware aard én blijft men betrokken en energiek. Alle ingrediënten die een virtuele of online escape room kan bieden als aanvulling op de inventive alternatieve programma’s die organisaties zelf op touw zetten.

Covid-19 vraagt om alternatieve werkwijzen

Dit jaar is voor elke organisatie een vreemd jaar. Het Covid-19 virus biedt ons kansen maar vraagt ook offers en een groot aanpassingsvermogen. Een van de dingen die veelal lijdt onder de restricties is menselijk contact. Teamuitjes zijn gecanceld, recruitment events online omgebouwd en sommige nieuwe medewerkers hebben nog nooit een voet over de drempel van hun nieuwe kantoor gezet. En het is voor iedereen zoeken naar hoe nu verder. Voor even, of zelfs voor altijd? 

Besparen met online escape room

Online belevingen zijn goed in te zetten als besparingstool en een manier om te verduurzamen. Stel je voor dat je niet meer alle collega’s uit New York en Mumbai hoeft te laten invliegen voor de kennismaking met het team en de organisatie in Amsterdam?

Veilig online escapen

Escape rooms worden al sinds jaar en dag ingezet om teams te vermaken en analyseren. Nadeel is dat ze op locatie zijn en mensen bijeen brengen in kleine ruimtes. Ook moet er van alles worden aangeraakt en gedeeld met elkaar. 1,5-meter afstand houden kan, maar is lastig. Online of virtuele escape rooms bieden dezelfde gave ervaring, zonder de veiligheidsrisico’s.

Ervaring met het bouwen van Escape Rooms

The Team Building heeft ruim 5 jaar ervaring met het ontwerpen en hosten van (online) escape rooms en andere real live game belevingen, zowel op maat als voor het algemene publiek. Tienduizenden spelers zijn succesvol ontsnapt, waarvan nu al honderden virtueel. Eigenaars Paul en Joëlle zijn hand-on betrokken bij alle projecten binnen de organisatie. Met zowel een praktische, design- en business-achtergrond kan The Team Building het complete project van A tot Z in korte tijd realiseren.

Klanten over hun online Escape Room

Zo is er deze zomer voor KPMG een gave online escape room opgeleverd met maar liefst 6 digitale ruimtes, verborgen deuren en eindigden de spelers met een fles thuis gestuurde champagne die zij konden openen. De opdrachtgevers binnen Learning & Development omschreven de samenwerking als; “Wat hebben jullie’t waanzinnig gedaan! Alles werkte super. Bedankt voor de inzet en samenwerking. 

Jouw online escape room?