Naar hoofdinhoud
De plek in Utrecht voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje en uitje!

Online Activiteiten bij The Team Building

Online Expeditie

Het beste online bedrijfsuitje!

Beleef deze te gekke escape room bij jou thuis, samen met je collega's op afstand

Lees Meer

Online Expeditie is een premium online escape room specifiek gemaakt voor de zakelijke markt. Het spel kent professionele begeleiding en echt vernieuwde puzzels. 

In Online Expeditie wordt je meegenomen op expeditie in de Jacobikerk in Utrecht en komt je achter het -waargebeurde- verhaal van de non Zuster Berkten die maar liefst 57 jaar in quarantaine zat!

Voor het spel werk je samen in teams van 4 to 8 personen en het duurt ca. 1,5 uur. Je kan het spel vanaf thuis spelen, ideaal dus in deze tijden van COVID-19. Ook hoeft er niets gedownload te worden en hebben wij geen persoonlijke gegevens nodig, het spel is daarmee erg veilig.

Inmiddels zijn onze spellen door ruim 10.000 spelers gespeeld en worden gewaardeerd met een ruime 9. 

Escape op maat

Jouw eigen custom online game

Wij ontwikkelen jouw eigen (online) escape room van A-Z

Lees Meer

Als alleen een spel niet genoeg is. Als je op zoek bent naar het delen van je corporate story, een tool voor in je onboarding of een middel om awareness te krijgen voor jouw zaak. Dat is wanneer een online escape room het meeste potentieel heeft.

Organisaties als KPMG, Gemeente Leeuwarden, T-Mobile, de Johan Cruijff ArenA en ROC van Amsterdam en Leeuwarden gingen je al voor. 

We ontwikkelen het spel van A tot Z voor en indien gewenst samen met jullie. We gebruiken 3D-opnames, video, audio en op maat gemaakte puzzels om jouw verhaal te delen.

Niet is te gek, speel alleen, in teams, met of zonder begeleiding, een competitie bijhouden, learnings meegeven, het kan allemaal. 

 

Free Mini escape

Speel 20 min. een gratis demo

Ervaar gratis hoe het is om een online escape room te spelen

Lees Meer

Online escape rooms zijn soms lastig uit te leggen. Wat is het nou precies? Hoe ziet zo’n 3D ruimte eruit en hoe los je de puzzels op? 

Speciaal voor iedereen die het eerst een keertje wil ervaren hebben wij een gratis demo game ontwikkeld in samenwerking met Atium

Je kan de game alleen spelen of in een team tot 10 spelers. Het spel is in het Engels. De game vindt plaats in The Team Building zelf en kent vier puzzels in een ruimte. Los ze alle vier op en je red de vrijdagmiddagborrel!

Je hoeft voor onze spellen nooit iets te downloaden, je speelt dus in de browser.  Onze echte games hebben naast de puzzels ook nog meer wow-factors zoals video en audio, maar dat moet je echt ervaren 😉