Naar hoofdinhoud
De plek in Utrecht voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje en uitje!

Online Activiteiten bij The Team Building

Online: Expeditie Bertken

Het beste online bedrijfsuitje!

Beleef deze te gekke escape room bij jou thuis, samen met je collega's op afstand

Lees Meer

Toen in maart 2019 COVID-19 zijn intrede deed in Nederland waren wij niet de eerste die een online spel hebben ontwikkeld. Wij geloven enorm in de kracht van mensen fysiek samenbrengen de magie van een echte puzzel in je handen oplossen. We zagen dat er veelal 2D online escape rooms werden ontwikkeld en hadden het idee dat dat nog een stukje effectiever en leuker kon. 

We vonden die magie in de combinatie van een 3D-escape room, een verhaal verteld door acteurs en live elementen die we deelnemers toesturen in een borrelpakket.

Inmiddels zijn onze spellen door ruim 10.000 spelers gespeeld en worden gewaardeerd met een ruime 9. 

Online: Nonnenpost

Online escapen, thuis op de bank!

Beleef deze te gekke escape room bij jou thuis.

Lees Meer

Expeditie Bertken en Nonnenpost zijn gemaakt in de Jacobikerk in Utrecht en gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Beide spellen lijken erg op elkaar maar er zijn een paar verschillen. 

Expeditie Bertken is speciaal voor zakelijke teams ingericht. Je hebt een team van minimaal 4 personen nodig op 4 locaties. Het spel wordt live begeleid door onze Game Masters en men krijgt een borrelpakket met spelelementen thuisgestuurd.

Nonnenpost kan je op elk moment thuis spelen in elke gewenste samenstelling, zolang ieder een envelop vol spelelementen bezit.

Online:
The Team Quiz

De pubquiz waar je samen speelt!

Beleef deze te gekke escape room bij jou thuis, samen met je collega's op afstand

Lees Meer

Het kan bijna niet anders dan dat je de afgelopen tijd ergens een online pubquiz hebt gedaan. Misschien heeft je familie er eentje gemaakt. Was er een collega’s die iets organiseerde of deed je mee aan de online pubquiz van de lokale kroeg.

 

Waarschijnlijk was hij erg leuk, maar toch net niet geschikt voor jullie teambuilding doeleinden. Je miste interactie met het team, de verbinding was knullig of de vragen niet goed op jullie afgestemd.

Daarom ontwikkelden wij The Team Quiz. Een professionele quiz waarbij je echt samen speelt.