Naar hoofdinhoud

Gezinnen

Graag met het gezin op pad? Onze activiteiten zijn uitermate geschikt om met het gehele gezin te spelen! Alle activiteiten onder 1 dak , waar voor ieder wat wils te vinden is. Op onze locatie in Utrecht zorgen wij voor een onvergetelijke gezinservaring. Onze locatie is goed te bereiken met het OV en beschikt over gratis parkeerplekken. Je kan bij ons een escape room voor gezinnen spelen,  of The Floor is Lava spelen. Bekijk ons activiteitenaanbod hieronder of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zien jullie graag terug bij The Team Building!

Reserveer nu voor het gehele gezin bij

Reserveer nu voor het gehele gezin bij

Bekijk ons aanbod Escape Rooms voor gezinnen

De Verzetsgroep

2-8 personen vanaf 8 jaar

The Diamond Heist

3-8 personen vanaf 12 jaar

House of karts, een unieke ervaring voor jong & oud!

Exclusief bij The Team Building: House of Karts! Met onze zelfgemaakte drift karts scheur je over ons circuit ‘’The Warehouse’’! Karten zoals je dit nog nooit beleefd hebt, dát is House of Karts! De karts zijn speciaal ontwikkeld om karten naar een nieuwe dimensie te brengen. Het gaat hier niet alleen om het rijden van de meeste rondes of de snelste rondetijd. Op het circuit zijn meerdere elementen verwerkt om de wedstrijd te beïnvloeden, zo hebben zowel het circuit als de mederijders invloed op jouw score. Waan jezelf in een real life video game, maak het je tegenstanders lastig en win door de meeste punten bij elkaar te rijden!

Rijd op een driftkart met je gezin!

House of Karts

Next level karting

The Floor is Lava: actief kinderspel

Ook fantastisch om te spelen met een grote groep is The Floor is Lava. Nee, niet dat ‘voeten-van-de-vloer-spel’ wat je wellicht kent? Wij hebben een eigen spel ontworpen wat zich het beste laat omschrijven als een mix tussen Weerwolven van Wakkerdam en Apenkooien.

In dit fysieke spel sta je op verhoogde eilanden in een zee van lava. Je mag van de een naar de ander springen en kan dan de rest van de speler tegenkomen. Je weet helaas niet of je bij hen in het team zit of niet, want dit is geheim. Ook kunnen ze een rol hebben met speciale krachten. Deel je informatie met het risico in de lava te verdwijnen?

Dit spel je kan zo strategisch of fysiek spelen als je wilt. Een uur kunnen staan, glashard liegen en een halve meter springen zijn echter wel voorwaarden. Echt een leuk uitje met je gezin in Utrecht!

The Floor is Lava

Voor groepen tot 15 personen

Maak je reservering compleet!

The Team Building beschikt over een eigen horeca op locatie waar jullie voorafgaand en/of na jullie activiteiten kunnen genieten van ons aanbod. Graag lunchen, borrelen of dineren? Geef dit dan graag bij ons aan bij jullie reservering en wij zorgen voor een heerlijk aanbod om jullie dag compleet te maken. Ideaal voor gezinnen is bijvoorbeeld ons concept Pizza Party, met onbeperkt drankjes en verse pizza’s uit onze eigen steen(goede)oven!

Reserveer nu Pizza Party voor € 24,99 per persoon en voor 10,50 per kind.

voor kids vanaf 8 jaar!