Naar hoofdinhoud
De plek in Utrecht voor jouw teambuilding, vrijgezellenfeest, kinderfeestje en uitje!

Gezinnen

Als gezin ben je van harte welkom bij The Team Building. Er zijn genoeg leuke uitjes om gezellig samen te komen doen. Het leuke is dat alles indoors in bij ons en op een locatie, dus je hoeft je over het weer geen zorgen te maken. Ook hebben we grote capaciteit, waardoor er vaak nog wel ergens een plekje voor jullie is. Je vindt The Team Building in hartje Utrecht, met gratis parkeerplekken, goed bereikbaar vanaf de snelweg en met het OV. We hebben alle opties op deze pagina voor je ingedeeld op groepsgrootte.

Plan direct jullie uitje bij

Plan direct jullie uitje bij

Escaperoom

Hebben jullie samen al eens een escaperoom gespeeld? Dat is een spannend samenwerkingsspel waarbij je binnen 60 minuten een missie moet oplossen. Je stapt als het ware echt in een verhaal!

Een jonge onbevangen frisse blik gecombineerd met de wijsheid van de jaren werkt vaak ideaal om de puzzels op te lossen, perfect voor gezinnen dus!

Je kan bij The Team Building kiezen uit 3 escaperooms, waarvan we er twee dubbel hebben. Ze verschillend onderling wat in spanning, moeilijkheidsgraad en spelersaantallen.

Onze adviesleeftijd voor dit uitje is er niet voor niets, wij gaan er vanuit dat kinderen die dit leuk vinden al tot het nieuwsgierige en dappere soort behoren. De leeftijd geld alleen voor gezinnen, voor losse groepen kinderen hebben we andere activiteiten.

Nog wat tips:  Let op dat je goed met elkaar overlegt en alles wat je vindt hardop zegt. Ook doorwisselen van plek is vaak handig. En bijf lief voor elkaar… dan kun je daarna samen je overwinning vieren met een lekker drankje bij ons aan de bar.

Kom dus met je gezin een escaperoom spelen in Utrecht.

Speel een escaperoom met je gezin!

De Verzetsgroep

2-8 personen vanaf 8 jaar

The Diamond Heist

3-8 personen vanaf 12 jaar

Case 0048

2-4 personen vanaf 14 jaar

Crazy Karts!

Wil je wel iets leuks met je kids ondernemen maar heb je de escaperooms al gedaan? Plan dan met gezin een uitje in Utrecht wat echt uniek is. Voor gezinnen met kinderen tussen de 8 en 18 hebben wij nog iets heel gaafs! Boek Crazy Karts! Kids en je kan privé ons nieuwste kart spel beleven. Het gaat hier niet alleen om rondjes rijden, maar de baan en je medespelers hebben invloed op je score. Ook de beleving is erg belangrijk, alsof je echt in een video-game-wereld rondrijdt. Degene met de meeste punten wint.

Speel een Crazy Karts! met je gezin!​

Crazy Karts!

Unieke kart beleving

VOC Escape

VOC-Escape is een afgeleide van de escaperoom, met als grote voordeel dat je met zijn allen bij elkaar blijft en het kruipen en sluipen mag overslaan. Ook geschikt voor oma dus.

Het puzzelen zit er natuurlijk wel in, dus je wordt flink uitgedaagd om het mysterie op te lossen. Ook qua verhaal en beleving zit je goed. Je gaat namelijk op zoek naar een schat op een onbewoond eiland en probeert als eerste de vlag te hijsen. 

We hebben dit spel in twee varianten VOC Escape (vanaf 14 jaar) en Eiland Draaikolk (vanaf 8 jaar).In totaal hebben we 8 kisten die kunnen worden ingericht in een mix van deze samenstellingen zodat iedereen samen kan spelen. Boek onze VOC Escape en geef per mail nog even aan dat je ook kinderkisten wilt en we maken het voor je in orde.

Speel VOC escape met je gezin!

VOC Escape

Speciaal voor grote groepen

The Floor is Lava

Ook fantastisch om te spelen met een grote groep is The Floor is Lava. Nee, niet dat ‘voeten-van-de-vloer-spel’ wat je wellicht kent? Wij hebben een eigen spel ontworpen wat zich het beste laat omschrijven als een mix tussen Weerwolven van Wakkerdam en Apenkooien.

In dit fysieke spel sta je op verhoogde eilanden in een zee van lava. Je mag van de een naar de ander springen en kan dan de rest van de speler tegenkomen. Je weet helaas niet of je bij hen in het team zit of niet, want dit is geheim. Ook kunnen ze een rol hebben met speciale krachten. Deel je informatie met het risico in de lava te verdwijnen?

Dit spel je kan zo strategisch of fysiek spelen als je wilt. Een uur kunnen staan, glashard liegen en een halve meter springen zijn echter wel voorwaarden. Echt een leuk uitje met je gezin in Utrecht!

Speel The Floor is lava met je gezin!

The Floor is Lava

Speciaal voor grote groepen

Meer genieten met je gezin of familie?

Voor of na je activiteit kan je bij ons ook lunchen, borrelen of dineren. Geef dit wel van te voren aan, want we moeten plekken voor je vrijhouden. Ideaal is bijvoorbeeld de pizza party met onbeperkt drankjes en verse pizza’s uit onze eigen steenoven!

Pizza party € 24,99 per persoon