25 april 2022
Geen categorie

House of Karts bij Dragons Den

Vanaf vandaag is te zien hoe de oprichters van The Team Building met hun nieuwste belevenis House of Karts de dragons proberen over te halen tot een investering. House of Karts is een innovatief kartspel, als eerste in de wereld te spelen bij The Team Building in Utrecht. Het spel is zelf bedacht, de kart zelf ontwikkeld en sinds oktober is de baan voor het publiek geopend. Na Utrecht willen Joëlle en Paul de rest van Nederland én de wereld veroveren, zou het hen lukken om de Dragons mee te krijgen?

Dragons Den is een TV-programma waarbij ondernemers voor 5 investeerders mogen pitchen. Zij doen live wel of geen aanbod en investeren dan met hun eigen geld. Dragons Den is te zien bij Viaplay, de aflevering met House of Karts is vanaf maandag 25 april online te bekijken.